AMD A10 HTPC performans düşüklüğü

• Konuyu başlatan hk48
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 855

hk48

Hectopat
Bir ay önce htpc kasa toplamıştım. Düne kadar performasnlı kullanıyordum, herhangi bir kasılma veya donma yoktu fakat iki gündür bilgisayarım internete girerken bile düşünüyor.
İşlemci olarak amd a10 6800k serisi ve 8 gb corsair ram var. Anakartım msı fm2-a75ıa-e53
İşletim sistemi olarak windows 8.1 kurulu 64 bitlik sürüm kurulu.

Bu takılmanın sebebi nedir?

Normal kullanımda bile kasıyor. Bence güncellemeler ile alakalı bir durum olacağını sanmıyorum yazı yazarken bile harfler üç harf geriden geliyor .
Bir hafta önceye kadar bioshock infinite 1440*900 piksel ayarlarda hign görüntü kalitesinde oynuyordum bugün oyuna girmek için iki dakika beklemem gerekiyor

Normal kullanımda bile kasıyor. Bence güncellemeler ile alakalı bir durum olacağını sanmıyorum yazı yazarken bile harfler üç harf geriden geliyor .
Bir hafta önceye kadar bioshock infinite 1440*900 piksel ayarlarda hign görüntü kalitesinde oynuyordum bugün oyuna girmek için iki dakika beklemem gerekiyor
Siz genede güncellemeleri kontrol edin. Özelikle bios güncellemesini. Birde virüs taraması yapmanızda fayda var.

Öncekle internetten bir virüs programı indirin ve bilgisayarınızı tarayın ve biosunuzu güncelleyin. Sorun devam ederse yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı