AMD A10 Sistem Alınır mı?

KuzeyRuzgari61

Decapat
Arkadaslar bir kasa var da AMD'den pek anlamiyorum.
AMD A10 4.1 GHz islemci
16 GB RAM(4X4 2133 MHz)
ASUS A88X Gaming anakart
500 Power
150 HDD (bu değişecek garanti)
Ekran kartı yok sistemin içinde varmış.

Öncelikle ekran kartı paylasimli mi demek oluyor?
2- PUBG, Apex legend vs. tarzı oyunları kaldirir mi?
3- fiyatı 900 TL eder mi?
Yoksa para biriktirip başka bir şey mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bir kasa var da AMD'den pek anlamiyorum.
AMD A10 4.1 GHz islemci
16 GB RAM(4X4 2133 MHz)
ASUS A88X Gaming anakart
500 Power
150 HDD (bu değişecek garanti)
Ekran kartı yok sistemin içinde varmış.

Öncelikle ekran kartı paylasimli mi demek oluyor?
2- PUBG, Apex legend vs. tarzı oyunları kaldirir mi?
3- fiyatı 900 TL eder mi?
Yoksa para biriktirip başka bir şey mi alayım?
Fiyat olarak değer ama o bilgisayarla dediğiniz oyunları oynayamazsınız. Bence para biriktirip başka bir sistem alın.

Fiyat olarak değer ama o bilgisayarla dediğiniz oyunları oynayamazsınız. Bence para biriktirip başka bir sistem alın.
Ekran kartı paylasımlı oluyor. Apex oynamanız low ayarlarda bile çok zor. Para biriktirin. (KAHROL DOLAR!)
gtx 1050 ti ekran kartı koysam yıne mı olmaz?? hemen hemen fıyatı 2.000-2.500 tl oluyor(kasa fıyatı ıle bırlıkte). yada bu fıyata daha iyi bi kasa toplanır mı?

gtx 1050 ti ekran kartı koysam yıne mı olmaz?? hemen hemen fıyatı 2.000-2.500 tl oluyor(kasa fıyatı ıle bırlıkte). yada bu fıyata daha iyi bi kasa toplanır mı?
O sistem 1050ti kaldırmaz. O kadar bütçe varsa bunu alın rahat edin.

İşlemci APU teknolojisine sahip olduğundan içinde 8 çekirdekli grafik yongası var. Ama eskide kaldı. O sistemi alıp ekran kartı alacak olsanız darboğaz olasılığı çok yüksek.

Daha 1 hafta önce AMD A10 7890k işlemcili sistemimi (APU sistem) sattım 900 tl ye. O sistemin dediğin oyunları kaldırması İM-KAN-SIZ. CSGO en düşük ayarlarda 1600x900 çözünürlük ile 80-100-120 fps geziyordu, öyle düşün. Aynı sistemi 1050 ti ile de kullandım PUBG oynuyordum 80-100 fps alıyordum bir sıkıntı çıkarmıyordu oynatıyordu ama şuan senin vereceğin paraya değmez, tavsiye etmem. Toplamında alacağın parayla daha iyi sistem alırsın.

O sistem 1050ti kaldırmaz. O kadar bütçe varsa bunu alın rahat edin.
İşlemci APU teknolojisine sahip olduğundan içinde 8 çekirdekli grafik yongası var. Ama eskide kaldı. O sistemi alıp ekran kartı alacak olsanız darboğaz olasılığı çok yüksek.
Daha 1 hafta önce AMD A10 7890k işlemcili sistemimi (APU sistem) sattım 900 tl ye. O sistemin dediğin oyunları kaldırması İM-KAN-SIZ. CSGO en düşük ayarlarda 1600x900 çözünürlük ile 80-100-120 fps geziyordu, öyle düşün. Aynı sistemi 1050 ti ile de kullandım PUBG oynuyordum 80-100 fps alıyordum bir sıkıntı çıkarmıyordu oynatıyordu ama şuan senin vereceğin paraya değmez, tavsiye etmem. Toplamında alacağın parayla daha iyi sistem alırsın.
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım. yenı bıtane toplıayacaz o zmn :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı