Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 3 Aralık 2024 #1 RAM 8 GB - 2400 MHZ SSD veya HDD modeli SSD 128 Gb Ekran kartı Dahili Readeon R7 Anakart MSI A68HM Gaming İşlemci A10-7890K AMD A10 işlemci - 8 GB RAM - 128 GB SSD var. 2016'da aldım PC'mi, macOS kurmak istiyorum. Windows'tan biraz sıkıldım. Big Sur kurmaya karar verdim sorunsuz bir şekilde kurabilir miyim yoksa başka bir sürüm mü kurmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
AMD A10 işlemci - 8 GB RAM - 128 GB SSD var. 2016'da aldım PC'mi, macOS kurmak istiyorum. Windows'tan biraz sıkıldım. Big Sur kurmaya karar verdim sorunsuz bir şekilde kurabilir miyim yoksa başka bir sürüm mü kurmalıyım?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.877 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2024 #2 Pixel_x dedi: AMD A10 işlemci - 8 GB RAM - 128 GB SSD var. 2016'da aldım PC'mi, macOS kurmak istiyorum. Windows'tan biraz sıkıldım. Big Sur kurmaya karar verdim sorunsuz bir şekilde kurabilir miyim yoksa başka bir sürüm mü kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam AMD A serisi işlemciler desteklenmiyor maalesef. Macera aradığınıza göre ElementaryOS önerebilirim. Artı 0 Eksi
Pixel_x dedi: AMD A10 işlemci - 8 GB RAM - 128 GB SSD var. 2016'da aldım PC'mi, macOS kurmak istiyorum. Windows'tan biraz sıkıldım. Big Sur kurmaya karar verdim sorunsuz bir şekilde kurabilir miyim yoksa başka bir sürüm mü kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam AMD A serisi işlemciler desteklenmiyor maalesef. Macera aradığınıza göre ElementaryOS önerebilirim.
KS KS Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 5 Aralık 2024 #3 ALP_MAN dedi: Hocam AMD A serisi işlemciler desteklenmiyor maalesef. Macera aradığınıza göre ElementaryOS önerebilirim. Genişletmek için tıkla... ElementaryOS Linux mu? Artı 0 Eksi
ALP_MAN dedi: Hocam AMD A serisi işlemciler desteklenmiyor maalesef. Macera aradığınıza göre ElementaryOS önerebilirim. Genişletmek için tıkla... ElementaryOS Linux mu?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.877 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2024 #4 Pixel_x dedi: ElementaryOS Linux mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 5 Aralık 2024 #5 ALP_MAN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Mac OS denemek istiyordum linuxu ne yapayım teşekkürler Artı -1 Eksi
ALP_MAN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Mac OS denemek istiyordum linuxu ne yapayım teşekkürler