AMD A10 tabanlı sistem tavsiyesi

algor

Hectopat
Yer
KONYA
Daha fazla  
Meslek
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
Herkese merhabalar,

Oyun oynamayacağım ancak autocad gibi programlar kullanacağım sistem toplamam gerekiyor. AMD A10 serisini düşünüyorum ancak AMD'den hala korkuyorum yıllardır bir İntel kullanıcısı olduğumdan. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanal tedavisi yaptırmayacaksın, AMD A10 serisine göz atacaksın bu kadar basit. Ayrıca bütçe belirtirseniz size güzel bir sistem toplayabiliriz.

Kanal tedavisi yaptırmayacaksın, AMD A10 serisine göz atacaksın bu kadar basit.Ayrıca bütçe belirtirseniz size güzel bir sistem toplayabiliriz.
Kardeş gereksiz cevap yazmana gerek yok. AMD A10 serisini kullanan biri varsa durumun nasıl olduğuna dair bilgi istedim. Yani hali hazırda kullanan.

AMD APU'larının pro serileri var. Pro serileri iş çözümleri için optimize edilmiş. Türkiyedeki stok durumunu bilmiyorum ama iş uygulamaları için normal APU'lara oranla daha iyi. Onlarada bir göz atın isterseniz.

AMD APU'larının pro serileri var. Pro serileri iş çözümleri için optimize edilmiş. Türkiyedeki stok durumunu bilmiyorum ama iş uygulamaları için normal APU'lara oranla daha iyi. Onlarada bir göz atın isterseniz.

Teşekkürler hocam.

Bende sizin gibi Autocad gibi programlarda kullanmak için A10 tabanlı bir sistem kuracaktım ancak sistemin Autocad için yeterli olmadığını anladım. Eğer ekran kartı olmadan sistem toplayacaksanız bütçeniz müsayitse intel 5675c öneririm. İçinde iris pro 6200 var ve çok performanslı benim gördüğüm en iyi dahili gpu var içinde. Vatan' da olsa hiç düşünmeden alırdım. Birde makale var orada da karşılaştırmalar mevcut autocad performansları yer alıyor.Size kolay gelsin.

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-core-i7-5775c-i5-5675c-broadwell,4169-7.html

Amd A10 7850k
Asus A88Xm-A anakart
Corsaır (2*4)8 Gb Vengeance Pro DDR3 2133 MHz Cl9 kırmızı soğutucu Ram
Sabah saat 9 gibi açılır pc. Akşam 10 gibi kapatılır sürekli açık kalır. Adana gibi bi yerde bi sıkıntı yaşamadım ısı ile ilgili. Genelde Cs go oynuyorum tek bi takılma yada performans kaybı göremedim. En yüksek ayarlarda 40 ile 60 fps arasında yanlış hatırlamıyorsam oynuyorum. Bf4 gibi oyunlarıda oynadım korsan olarak. Onlarda da bi sıkıntı görmedim. Bf4 orta ayarların bi tık üstündeydi sanırım . Bütçen az ise yönelmeni tavsiye ederim.

Bende sizin gibi Autocad gibi programlarda kullanmak için A10 tabanlı bir sistem kuracaktım ancak sistemin Autocad için yeterli olmadığını anladım. Eğer ekran kartı olmadan sistem toplayacaksanız bütçeniz müsayitse intel 5675c öneririm. İçinde iris pro 6200 var ve çok performanslı benim gördüğüm en iyi dahili gpu var içinde. Vatan' da olsa hiç düşünmeden alırdım. Birde makale var orada da karşılaştırmalar mevcut autocad performansları yer alıyor.Size kolay gelsin.

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-core-i7-5775c-i5-5675c-broadwell,4169-7.html
Bana o makale yalan dolu gibi geldi. Sonuçlar pek mantıklı değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı