AMD A10K-7870 APU Sisteme Ekran Kartı ve CPU Soğutucu Önerisi

IsilwenTT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben fazla bir miktarda param olmadığı için AMD A10 7870K APU'lu sistem toplamıştım. Seneye üniversiteye geçeceğim. Bu son senemde de para biriktirip üniversitede bilgisayarıma bir ekran kartı alma kararı verdim. Tam bu kısımda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Bu APU'ya ve bu ASUSTeK Computer Inc. A58M-K (FM2+) anakarta GTX 970 ya da GTX 960 alınır mı? Tam performans alabilir miyim? Eğer alamazsam daha iyi önerileriniz var mı?
Seneye ekran kartı alabileceğim için bir yıl daha APU'yu kullanmak zorundayım. Ve şu anda APU konusunda bir sıkıntım var. APU'yu stok fan ile kullanıyordum ve ısınma sorunu yaşıyorum. Bilgisayar boş iken 40 derece, oyunlarda 60-70 derece. Acaba bana bir fan önerebilir misiniz?
APU konusunda bir sıkıntım daha var. İnternetten bu APU'nun performansını inceledim. Videolarda gördüğüm performansı ben alamıyorum. Örneğin: Payday 2'de full grafik 40-50 FPS arası oynarken, ben 800x600 pencereli ekranda 50 FPS sabit alamıyorum. Bu sorunumu nasıl çözebilirim?
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
sistem.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı