LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mart 2023 #1 AMD A12 9720, Radeon R7 240, 8 GB RAM RE 4 Remake oynatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 11 Mart 2023 #2 Oyunun demo sürümü mevcut indirip kendin test edebilirsin. Çok FPS vereceğini sanmam.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Bu linkten direkt ulaşabilirsiniz.
Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Bu linkten direkt ulaşabilirsiniz.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mart 2023 #4 mirostik dedi: Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor. Genişletmek için tıkla... O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 fps üstü oynadım.
mirostik dedi: Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor. Genişletmek için tıkla... O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 fps üstü oynadım.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 LEGENDEGOİST dedi: O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 FPS üstü oynadım. Genişletmek için tıkla... Şahsen bende kullandım fakat öyle bir sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz.
LEGENDEGOİST dedi: O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 FPS üstü oynadım. Genişletmek için tıkla... Şahsen bende kullandım fakat öyle bir sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mart 2023 #6 452695 dedi: Oyunun demo sürümü mevcut indirip kendin test edebilirsin. Çok FPS vereceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Saol hocam. mirostik dedi: Şahsen bende kullandım fakat öyle bir sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım.
452695 dedi: Oyunun demo sürümü mevcut indirip kendin test edebilirsin. Çok FPS vereceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Saol hocam. mirostik dedi: Şahsen bende kullandım fakat öyle bir sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 LEGENDEGOİST dedi: Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Sağ ol hocam. Bende kullandım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim.
LEGENDEGOİST dedi: Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Sağ ol hocam. Bende kullandım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mart 2023 #8 mirostik dedi: Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiç bir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz.
mirostik dedi: Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiç bir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz.
mirostik Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #9 LEGENDEGOİST dedi: Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiçbir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Efendim ben bir şey demedim ki sadece böyle bir şey olduğunu bilmiyordum şimdi sizden öğrendim siteyi bir daha kullanmam anlamında yazmıştım.
LEGENDEGOİST dedi: Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiçbir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Efendim ben bir şey demedim ki sadece böyle bir şey olduğunu bilmiyordum şimdi sizden öğrendim siteyi bir daha kullanmam anlamında yazmıştım.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mart 2023 #10 mirostik dedi: Efendim ben bir şey demedim ki sadece böyle bir şey olduğunu bilmiyordum şimdi sizden öğrendim siteyi bir daha kullanmam anlamında yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben alındınız sandım. Kusura bakmayın hocam.
mirostik dedi: Efendim ben bir şey demedim ki sadece böyle bir şey olduğunu bilmiyordum şimdi sizden öğrendim siteyi bir daha kullanmam anlamında yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben alındınız sandım. Kusura bakmayın hocam.