AMD A12, Radeon R7 240 RE4 Remake açar mı?

LEGENDEGOİST

Hectopat
Makaleler
1
AMD A12 9720, Radeon R7 240, 8 GB RAM RE 4 Remake oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun demo sürümü mevcut indirip kendin test edebilirsin. Çok FPS vereceğini sanmam.

Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor.

Bu linkten direkt ulaşabilirsiniz.

Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor.
O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 fps üstü oynadım.

Oyunun demo sürümü mevcut indirip kendin test edebilirsin. Çok FPS vereceğini sanmam.
Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Saol hocam.

Şahsen bende kullandım fakat öyle bir sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz.
Bende kullandım.

Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Sağ ol hocam.

Bende kullandım.

Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim.

Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim.
Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiç bir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz.

Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiçbir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz.

Efendim ben bir şey demedim ki sadece böyle bir şey olduğunu bilmiyordum şimdi sizden öğrendim siteyi bir daha kullanmam anlamında yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…