LEGENDEGOİST
Hectopat
- Makaleler
- 1
AMD A12 9720, Radeon R7 240, 8 GB RAM RE 4 Remake oynatır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 fps üstü oynadım.Bilemiyorum fakat eğer bilgisayarın topluysa can you run it diye bir site var oyunun ismini yazınca zaten kalan yapman gerekeni söylüyor.
O site virüslü. Güvenmiyorum. Açmaz dediği oyunları 30 FPS üstü oynadım.
Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Saol hocam.Oyunun demo sürümü mevcut indirip kendin test edebilirsin. Çok FPS vereceğini sanmam.
Bende kullandım.Şahsen bende kullandım fakat öyle bir sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz.
Oyun optimizasyonu iyiymiş. Arkadaşım minimum sistem özelliklerine sahip. 50 alıyormuş. 30 görse güzel olur. Bende sanmıyorum. Sağ ol hocam.
Bende kullandım.
Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiç bir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz.Peki hocam ben bilmiyordum eğer böyle bir risk varsa bende kullanmam uyarı için teşekkür ederim.
Hocam deneyimlerimden söylüyorum. Forumda da gördüm virüslü olduğunu. Kendim de yaşadım. Hiçbir oyun doğru tahmin etmiyordu. Siz bilirsiniz.
Ben alındınız sandım. Kusura bakmayın hocam.Efendim ben bir şey demedim ki sadece böyle bir şey olduğunu bilmiyordum şimdi sizden öğrendim siteyi bir daha kullanmam anlamında yazmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.