Ben siteden bu işlemciye uygun RAM aldım fakat daha elime gelmeden satıyıca sordum, uygun mudur diye, satıcı bana; "çalısmayabilir A4 APU'larda sıkıntı yapıyor. İptal talebi gönderin isterseniz." Diye mesaj attı. Ben yine de alayım mı? Alışır mı?
İlk önce site adı verseydiniz daha mantıklı olabilirdi, Sorunuza gelecek olursak. Bütçenizi belirtirseniz size RAM önerisi yapabiliriz, Ddr3 Herhangi bir RAM işinizi görecektir.
İlk önce site adı verseydiniz daha mantıklı olabilirdi, Sorunuza gelecek olursak. Bütçenizi belirtirseniz size RAM önerisi yapabiliriz, Ddr3 Herhangi bir RAM işinizi görecektir.
çok çok teşekkür ederim kusura bakmayın son birşey sorcam bendeki anakart =f2A55M-DS2 budur bununda mhzsinde sıkıntı yoktu sanırsam ama gt1030 ekran kartım var bu üçünde bu ram sıkınyısız çalışır demi yanı siyah ekranda felan kalmaz