AMD A4 4000 İşlemcide Uyumlu RAM

kalfeselam

Hectopat
Daha fazla  
Ben siteden bu işlemciye uygun RAM aldım fakat daha elime gelmeden satıyıca sordum, uygun mudur diye, satıcı bana; "çalısmayabilir A4 APU'larda sıkıntı yapıyor. İptal talebi gönderin isterseniz." Diye mesaj attı. Ben yine de alayım mı? Alışır mı?

İlk önce site adı verseydiniz daha mantıklı olabilirdi, Sorunuza gelecek olursak. Bütçenizi belirtirseniz size RAM önerisi yapabiliriz, Ddr3 Herhangi bir RAM işinizi görecektir.
N11 de 4gb ram ddr3 1600mhz amd islemilere ozel var 64tl olan onu siparis verdim
İlk önce site adı verseydiniz daha mantıklı olabilirdi, Sorunuza gelecek olursak. Bütçenizi belirtirseniz size RAM önerisi yapabiliriz, Ddr3 Herhangi bir RAM işinizi görecektir.
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim iyi gunler
RAM ile Ekran kartının uyumluluğu anakarta bağlıdır hocam, Anakartın linkteki RAM'i destekliyor sıkıntısız çalışacaktır.
tekrardan kusura bakmayın adam şimdi yazdıda şöyle diyor :
Hocam calısmaz. A4 lerde sorun yapabiliyor. İptal edin onaylayayım aksi taktirde iade almam. Acık acık söylüyorum

almalımıyım sizce
RAM ile Ekran kartının uyumluluğu anakarta bağlıdır hocam, Anakartın linkteki RAM'i destekliyor sıkıntısız çalışacaktır.
Hocam calısmaz. A4 lerde sorun yapabiliyor. İptal edin onaylayayım aksi taktirde iade almam. Acık acık söylüyorum
almalımıyım sizce

Son düzenleme:

almalımıyım sizce

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı