AMD A4-9120 işlemci nasıldır?

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Matebook D15 2022

Intel Core İ5 1155G7

8GB 3733 Mhz RAM
Selamlar. Çok uzun bir aradan sonra AMD kullanmaya başlayacağım :) . Bir bilgisayar buldum uygun fiyatlı AMD Radeon R3 ekran kartlı ve AMD A4-9120 işlemciye sahip HP bir bilgisayar gayet temiz görünüyor. Fakat işlemci özellikleri hakkında bilgisayarım olmadığından kapsamlı araştırma yapamadım. İşlemci hakkında yorumunuz nelerdir çok ağır oyunlar oynamam. GTA San Andreas multiplayer, CS 1.6 falan :D . Sizin yorumunuz nedir?

Edit: DDR4 RAM kullanıyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM varsa dediğiniz oyunları oynatır. Fakat güncel Valorant, CS:GO gibi oyunlarda yeterli performansı veremez.
İşlemci kaynaklı FPS düşmesi yeme ihtimalin yüksek.

8 GB RAM varsa dediğiniz oyunları oynatır. Fakat güncel Valorant, CS:GO gibi oyunlarda yeterli performansı veremez.
İşlemci kaynaklı FPS düşmesi yeme ihtimalin yüksek.
RAM 4 GB ama problem değil eklenir üzerine. Discordda yayın izlerken bilgisayarın kilitlenmesi gibi bir sorunla Celeron işlemcide karşılaşıyordum :D . Bunda öyle bir problem yaşar mıyım ?

RAM 4 GB ama problem değil eklenir üzerine. Discordda yayın izlerken bilgisayarın kilitlenmesi gibi bir sorunla Celeron işlemcide karşılaşıyordum :D . Bunda öyle bir problem yaşar mıyım ?
Kitlenme olmaz, anlık donma ve takılma olur ama.
8 GB RAM şart. Dahili ekran kartına da VRAM ayırdığı için kullanılabilir RAM miktarı düşük oluyor.

Kitlenme olmaz, anlık donma ve takılma olur ama.
8 GB RAM şart. Dahili ekran kartına da VRAM ayırdığı için kullanılabilir RAM miktarı düşük oluyor.
Tamamdır incelemeye giderken yanımda birkaç ağır program götürüp deneyeyim. Umarım istediğim performansı verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı