AMD A4 9125 ve R7 530 M440 PUBG Lite kaldırır mı?

• Konuyu başlatan Sandy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.388
Programı Yükledim ve hakkında biraz araştırma yaptım overclock falan meselesi varmış hiç karışmak istemiyorum direk fotoları atayim ben size :D
Not: Çok düşükte kasıyor.
Programı açtığımda böyle çıkıyor

Eki Görüntüle 486949
Birkaç test sonra Dar boğaz olmadığını öğrendim dar boğaz olanların GPU su 50 üzerinde cpu suda 70 civarı benim cpum 20-40 gpu 3-10 arası ama nedense kasıyor..
Gpu yüzde 90 gibi değerlerde gezmesi lazım gpu ne kadar yüksek cpu ne kadar düşük olursa o kadar iyi eminmisin darboğaz olmadığına?

GPU Boşta iken 2-3 Gibi CPU İse Baya Yüksek Boşta iken Max 20 oyunda zaten 100 ama benim tek şaşırdığım şey şu oyunda düşük grafikte aynı performans yüksek grafikte aynı performansı alıyorum ama yinede kasıyor düşük grafikte atıyorum 20fps yüksekte 19-18 gibi

GPU Boşta iken 2-3 Gibi CPU İse Baya Yüksek Boşta iken Max 20 oyunda zaten 100 ama benim tek şaşırdığım şey şu oyunda düşük grafikte aynı performans yüksek grafikte aynı performansı alıyorum ama yinede kasıyor düşük grafikte atıyorum 20fps yüksekte 19-18 gibi
Reis işte darboğaz oluyor ekran kartı kullanımı düşük olduğu için 20 fps sabit kalıyosunuz. Yükseğe alınca ekran kartına binen yük artıyor ve aynı fps yi alıyorsunuz. En iyisi format atmak ve darboğazı azaltmak.

Format atmayı bilmiyorum ve Ailem izin vermicek çünkü bilgisayar yeni başka yapabilecek şeyim yokmu?
Bi kaç ayar yaptım ve Oyunda gpu 20 iken 60 lara çıkıyor sizce bu iyimidir yoksa kötümü ve hala biraz kasıyor ama azaltığı kesin

Son düzenleme:
Format atmayı bilmiyorum ve Ailem izin vermicek çünkü bilgisayar yeni başka yapabilecek şeyim yokmu?
Bi kaç ayar yaptım ve Oyunda gpu 20 iken 60 lara çıkıyor sizce bu iyimidir yoksa kötümü ve hala biraz kasıyor ama azaltığı kesin
Hocam bir kere GPU ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur sizin için. Farklı ayarlar deneyerek GPU kullanımını arttırmaya çalışın.

Kasar ya kim diyo kasmaz diye. İ5 6402p ve Rx460 la drop giriyordu sürekli. Anca düşük ayarlarda oynarsın. Keyif verecek şekilde oynatmaz. Boşa umutlanma.

Kasar ya kim diyo kasmaz diye. İ5 6402p ve Rx460 la drop giriyordu sürekli. Anca düşük ayarlarda oynarsın. Keyif verecek şekilde oynatmaz. Boşa umutlanma.
O zaman sisteminde sorun var ne diyeyim. Ben gtx 560 i3 4170 ile yüksek grafiklerde oynuyordum.
Konuyu biraz daha okursanız düşük grafiklerde kasıyor demiştim sizce bu normalmi?
Hocam sanırım yapılabilecek tek şey DDU ile driverleri silip tekrar denemek. Yada format atmak.

Benim şüphelendiğim bi konu var amd ye 2020 güncellemesi gelmeden önce WHEQ muydu WHQ muydu onun gibi şeyler vardı 2020 den sonra ayrı bi WHEQ yapılacak dediler ama hala yapılmadı yeni güncellemeyle beraber gelceğini söylediler ondan olabilirmi? WHEQ olmadığı için uyumsuzluk yaptığı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı