AMD A6-3420M APU laptop'a SSD takılırsa performans artışı gözlenir mi?

mertkarakan

Femtopat
Daha fazla  
AMD A6-3420M APU işletim sistemli laptop kullanıyorum ve çalışmalarımı bir süre bu laptopta yapmak zorundayım. SSD atmayı düşünüyorum ve YouTube'da birkaç insan izledim. Onlar program kapatarak falan hızlandırabilirsiniz diye anlatıyor. Ben de fazla anlamadığım için tereddüt ediyorum. Sizin önereceğiniz bir yöntem, ya da şu insanı izleyin diyebileceğiniz birileri vardır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer amacınız hızlandırmak için evet bayağı bir işe yarıyor fakat performans artışı istiyorsanız maalesef işe yaramaz.

Eğer amacınız hızlandırmak için evet bayağı bir işe yarıyor fakat performans artışı istiyorsanız maalesef işe yaramaz.

Mesela fiziksel RAM'i az ise SSD takınca sanal RAM daha hızlı olacağından performansını da arttırır yani genel olarak SSD hızlandırır hocam.

performans için neler yapmam gerekli ?

Mesela fiziksel RAM'i az ise SSD takınca sanal RAM daha hızlı olacağından performansını da arttırır yani genel olarak SSD hızlandırır hocam.
8,00 GB (kullanılabilir: 7,48 GB) laptopun ram durumu budur ssd atınca performans ve hızlanma gercekleşir mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı