AMD A6-3500 Sistem R7 240'a Darboğaz Yapar mı?

Fortnite için yetersiz bileşenler, 20-25 FPS. PUBG Lite 900p orta ayarlarda akıcı olarak oynadım. CS:GO Shader güncellemesi geldikten sonra FPS düşüşleri başladı, ondan sonra hiç denemedim. Normalde 60-80 FPS alıyordum. Valorant da 720p 30-50 FPS arası değişken değerler alıyorum. İşlemci oyun oynarken aynı zamanda Discord üzerinden konuşursanız yetersiz geliyor, drop giriyor oyunda.
Ekran kartınız mı yetersiz işlemcimi.Ya da ikiside?
Fortnite için yetersiz bileşenler, 20-25 FPS. PUBG Lite 900p orta ayarlarda akıcı olarak oynadım. CS:GO Shader güncellemesi geldikten sonra FPS düşüşleri başladı, ondan sonra hiç denemedim. Normalde 60-80 FPS alıyordum. Valorant da 720p 30-50 FPS arası değişken değerler alıyorum. İşlemci oyun oynarken aynı zamanda Discord üzerinden konuşursanız yetersiz geliyor, drop giriyor oyunda.
işlemcimi yetersiz ekran kartı mı?fps daha çok ekran kartına olur.işlemci ise darboğaza bakar çoğunlukla ve birden fazla işi yapar.Yani darboğaz yaşıyor musunuz çoğunlukla?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı