AMD A6 6400K CS:GO Testi

Bu sefer AMD A6 6400K APUmuzu Counter Strike Global Offensive ile teste sokuyoruz bakalım nasıl sonuçlar alıcaz. İyi seyirler :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem Özellikleri:

• Amd A6 6400K APU
  • 8GB Corsair 1600MHZ CL9 RAM
  • ASUS FM2 Motherboard
  • 128 GB Sandisk SSD
  • 500GB WD HDD
  • Cooler Master Elite K280 500W MidT ATX

Beğenmeyi, abone olmayı unutmayınız ileride çok acayip işler olucaktır, sorularınızı yorumlar kısmından sorabilirsiniz...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
1600MHZ ram ile güzel sonuç. Ramleri 1866MHZ çekme şansınız varsa deneyin fark ediyor. Bizzat APU kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. A6 gerçekten güzel bir işlemci. Forumda 4.7 GHZ seviyelerine çeken arkadaşlar var. Bu hız ile yanına R7 260X takılabilir rahatlıkla. AMD için APU gerçekten güzel bir gelişme oldu.

1600MHZ ram ile güzel sonuç. Ramleri 1866MHZ çekme şansınız varsa deneyin fark ediyor. Bizzat APU kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. A6 gerçekten güzel bir işlemci. Forumda 4.7 GHZ seviyelerine çeken arkadaşlar var. Bu hız ile yanına R7 260X takılabilir rahatlıkla. AMD için APU gerçekten güzel bir gelişme oldu.
Bende almıştım R7 260X fakat FPS artışı çok kıt kaldı. BF3 ü 20-30 FPS ile zaten oynuyordum R7 260x takınca FPS 30-40 kadar anca oldu. Bende gittim geri verdim ekran kartını. Şimdi sıfırdan sistem toplamaya niyetim var R9 285 ile ayrıca ilginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı