Bu sisteme nasıl overclock yapabilirim? Yeterli olur mu? Anakartın overclock desteklediğini biliyorum AMD overdrive üzerinden mi yapmam lazım? Soğutucum yeterli mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam tavsiyem overclock yapmamanızı tavsiye ederim uyumlu soketi olan başka bir işlemci ile değiştirirseniz (mesela a9 veya a10)daha sağlıklı olur ama bu sisteme overclock yapılması tabiki imkansız değil ben dedemin pentium 4 bilgisayarınada overclock yaptım ve kasanın bazı fanları çalışmıyordu sonra geri aldım çünkü oda ısınıyordu .Ama size tavsiyem ilk önce sağlam bir termal macun,kaliteli bir klima (opsiyonel ) daha kaliteli yüksek hızlı fanlar (kasanın her yerine) ondan sonra sistemi zorlayabilirsiniz.
Öncelikle Teşekkürler
Soğuma sistemimi güçlendirebilirim istediğim şey bana overclock konusunda yardımcı olunması nasıl yapılacağinı bilmiyorum çünkü bu konuda pek bir bilgim yok inetrnettede bu konu ile ilgili doğru düzgün bir video bulamadım
Bence iyi anlatıyor.Ekran kartı için msi afterburner kullanabilirsin
Ayrıca overclock yapmamanızı tavsiye ederim uyumlu soketi olan başka bir işlemci ile değiştirirseniz (mesela a9 veya a10)daha sağlıklı olur tekrar söylüyorum ama iyi ısınmalar . Ayrıca klima al lütfen üstü okumuşsundur