AMD A6 6400K ve A58M-E sisteme nasıl overclock yapılır?

• Konuyu başlatan Az001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.060
Makaleler
1
Arkadaşlar bu eski sistemi satacaktık ama iş yerine lazım diye 2-3 ay iş yerine götüreceğiz. Arada dükkana gidince CS atarım diye plan kururken CS'de düzgün bir FPS vermediğini hatırladım. 45-50FPS veriyordu oyun akıcı değildi. Ben de O.C yapmak istedim. Bari hızlı olsun oyun oynatır 1-2 diye düşündüm. O.C rehberleri izledim. Ama bu anakartta AI overclock seçeneği bulunmuyor. Nasıl overclock yapacağım bu işlemciye? Daha önceden Ryzen 3 3100 işlemcime overclock yaptım ama A58 cipsetli hiçbir anakarta overclock deneyimim bulunmuyor.
(Not: Normal fotoğraf 4.1 MB olduğu için portre moduyla çektim. Ve biraz bulanık oldu. Okunmuyorsa başka fotoğraf çekebilirim.)

1602690963698.png

1602690976611.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben X4 860K işlemcime OC yaparken şu videodan yararlanmıştım belki sizin de işinize yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı