AMD A6-6400K ve R9 280 Darboğaz

Ziya Erkara

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
R9280 almayı düşünüyorum, bu işlemci ile kullanabilir miyim? En azından bir süre kullanabilirsem çok iyi olacak. FX 8350 alacağım ancak bir süre idare ederse şuan kendimi zora sokmadan sadece ekran kartını alıp bir kaç ay idare edeceğim. Ne dersiniz çok sıkıntı yaşar mıyım?

Bir süre idare edebilir belki ama FX 8350 alırken anakart değişikliğide yapmanız gerekecek işlemci soketleri uyumsuz olacaktır. Apu ile FX farklı soket kullanır.

Bir süre idare edebilir belki ama FX 8350 alırken anakart değişikliğide yapmanız gerekecek işlemci soketleri uyumsuz olacaktır. Apu ile FX farklı soket kullanır.

O yüzden işlemci almayı bir kaç ay ertelemeyi düşünüyorum. Yoksa ekran kartı ile birlikte hepsini toplu almayı düşünüyordum da mali sebepler işte :)

O zaman olabilir. Ekran kartı alıp idare şekilde tadını çıkarayım ekonomi rahatlarsa yeni sistem toplayıp ekran kartını o sisteme takarım. Güzel düşünce.

İşlemci K serisi hız aşırtma yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı