Kaç FPS alıyorsunuz LOL de? CS:GO ya uzun zamandan beri girmiyorum full ayarlarda 40 ila 60 FPS alıyordum. LOL de en düşük ayarlarda oyun başında 70 i geçmiyor FPS. Oyunun sonlarına doğru 20 30 civarına düşüyor.
Ben de evkurdan aldım Asus marka sadece PC vardı kampanya falan yoktu. Siz baya iyi alıyormuşsunuz benim bu kadar düşük FPS almamın nedenini bulamadım bana da düşük geliyordu arkadaşlarımın bilgisayarı ile karşılaştırınca. Sizin Radeon ayarlarınızı atabilir misiniz acaba?
Ben de evkurdan aldım Asus marka sadece PC vardı kampanya falan yoktu. Siz baya iyi alıyormuşsunuz benim bu kadar düşük FPS almamın nedenini bulamadım bana da düşük geliyordu arkadaşlarımın bilgisayarı ile karşılaştırınca. Sizin Radeon ayarlarınızı atabilir misiniz acaba?
Masaüstüne sağ tıklayıp radeon ayarları yazan bir seçenek var fakat siz ayar yapmamışsınız ben 2. ekran kartımın çalışmadığını düşünmeye başladım iyice.
Masaüstüne sağ tıklayıp radeon ayarları yazan bir seçenek var fakat siz ayar yapmamışsınız ben 2. ekran kartımın çalışmadığını düşünmeye başladım iyice.
Görüntü ayarları var dostum sadece.Bir de değiştirilebilir grafik ayarları yazıyor.Bu arada kampanyayı 2016 Ağustos'ta aldım ve kampanya
HP Yazıcı+HP Mouse(60 ₺ civarı)+bilgisayar+konsol kolu 2000 Türk Lirası'na aldım.
ASUS-X55YI bilgisayar markası