AMD A620 Anakartlar PCIe 5.0 Desteğinden Yoksun Olacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Bilgisayar kullanıcıları, nispeten pahalı anakart ve DDR5 bellek maliyetleri nedeniyle uygun fiyatlı yonga setlerini bekliyor. Birkaç hafta öncesinde listelenen modellerle birlikte A620 anakartların geleceğinden bahsetmiştik. Şimdi ise uygun bütçeli AM5 anakart serisinin ilk özellikleri sızdırıldı. Daha önce bildiğimiz gibi, A620 yonga setleri PCI Express 5.0 bağlantı desteği sunmuyor. B650 serisinde Extreme modellerinde isteğe bağlı olarak […]

Devamı: AMD A620 Anakartlar PCIe 5.0 Desteğinden Yoksun Olacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ee ben ne diye gidip yeni Ryzen serisi işlemci ve anakart alayım ki? AMD son dönemde kararları ile kendini batırmaya başladı.

Ee ben ne diye gidip yeni Ryzen serisi işlemci ve anakart alayım ki? AMD son dönemde kararları ile kendini batırmaya başladı.

PCI 5.0 desteklememesi bence normal belki bu sayede fiyatı ucuz olur. Ekran kartları için PCI 4.0 fazlası ile yeterli ve A620 alacak kimsenin PCI 5.0 M.2 SSD alacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…