AMD A68HM P33 V2 anakart kaç GB RAM destekler?

pcuser0102

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle sistemimi belirtip sorumu sormak istiyorum. Sistemim şu şekilde:
  • İşlemci: AMD Athlon X4 880K Quad Core Processor 4.0 GHz
  • Anakart: AMD A68HM P33 V2
  • Ekran Kartı: Asus GeForce GT1030 2GB
  • RAM: AMD İşlemcilerde uyumlu 1600 MHz 8GB RAM (Kingstondu sanırım)
Bu sisteme yukarıda belirttiğim ramin aynısını alarak ram takviyesi yapmak istiyorum. Sistemim kaldırır mı? Eğer kaldırırsa hızda nasıl bir artış olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Sitesinde yazana göre 1333/1600/1866 ve overclock ile 2133 MHz destekliyor. Yalnız iki bellek birbirinden farklı frekanslarda olursa, düşük olanın performansına göre çalışıyor, o yüzden ona göre bellek alırsanız daha iyi olur.

Etkisi ne kadar olur, overclock ne kadar risklidir derseniz denemediğim için net bir şey söyleyemem. Yanlış yönlendirmeyeyim, bilen arkadaşlar yardımcı olsun daha iyi.

Son düzenleme:
1600 MHz'de çalıştırırsanız bir fark olmaz hız açısından. 16 GB RAM ekleyince tabii ki RAM tüketen oyunlar oynuyorsanız PUBG, Battlefield 1-5 gibi hem FPS artışıyla hem de drop yemeden oynarsınız.
8GB Ram ekleteceğim. Toplama 16GB Ram olacak. MMOPRG Oyun oynuyorum. Hız artışı olur mu?
Eğer 8GB Daha ram alırsam bilgisayarımın hızı artar mı? FPS Artışı alır mıyım?

Son düzenleme:
GMOD'a sahibim. The Forest alıp oynayıp iade etmiştim ona da gerek yok fakat The Division ve Dying Light istiyorum kesinlikle.

Galiba yanlış anladınız, bende olan oyunlar onlar, GMOD'a sahibim bu arada tekrardan yazmayı unutmuşum. Arma 3 almayı düşünmüyorum şahsen şuan. GTA 5 Zaten almayacağım, o oyunu sevmeyen bir tek ben varım sanırım. ATS düşünülebilir. Teşekkürler.
MMORPG oyunları için bence 8 GB RAM yeterli. Bütçeniz var ise SSD takabilirsiniz bence. Daha hızlı olur hem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı