AMD A7850K sisteme ekran kartı önerisi

Apu sistemi topladın mı toplayacak mısın ? Toplamadıysam ekran kartı bütçen dahi toplam bütçen nedir ?

1600 TL civarı bütçem var. PC'yi 2 hafta önce topladım. 2x4 yapmadım çünkü daha sonra 2x8 yapmayı düşünüyorum.

Nedenini sorabilir miyim?
1.olarak apu kullanmışsın ki üstüne bide 750w 80+ kasa koymuşsun çok çok fazla gelir.
2.olarak ram tek modül ve cl10.
3.120gb ssd koyup hdd koymamak gibi bi yanlış yapmışsın 120gb diyor. Ben kullanıyorum 110 falan 20-25 işletim sistemi falan derken bir işe yaramaz.
4.soğutucu olarak 212 evo daha performanslı bir soğutucu onu tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemi zaten topladım eğer daha fazla param olursa crossfire
1.olarak apu kullanmışsın ki üstüne bide 750w 80+ kasa koymuşsun çok çok fazla gelir
2.olarak ram tek modül ve cl10
3.120gb ssd koyup hdd koymamak gibi bi yanlış yapmışsın 120gb diyor ben kullanıyorum 110 falan 20-25 işletim sistemi falan derken bi işe yaramaz
4.soğutucu olarak 212 evo daha performanslı bir soğutucu onu tavsiye ederim
1600 tl lik bütçeyi sadece ekran kartı için yazdım sistemi zaten topladım, ek ram alıcam ve ekran kartı ile crossfire yapmayı düşünüyorum bu yüzden de kasa büyük

sistemi zaten topladım eğer daha fazla param olursa crossfire

1600 tl lik bütçeyi sadece ekran kartı için yazdım sistemi zaten topladım, ek ram alıcam ve ekran kartı ile crossfire yapmayı düşünüyorum bu yüzden de kasa büyük
1TB SEAGTE 7200RPM 64MB (barracuda) harddisk var üzerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) APU işlemciler içerisinde ekran kartı CPU'su bulunmaktadır. Kısmi işler için ekran kartına ihtiyacı yoktur.

2) APU 7850k içerisinde bulunan R7 CPU ile harici bir ekran kartı (sadece R7 240 veya 250) alarak crossfire yapabilirsiniz.

3) Üst düzey oyun performansı isteyenler R9 280X , R9 290X veya GTX 780, GTX 780 Tİ ekran kartlarını takabilirler. Crossfire yapmayabilirler.

Hatalı olan yerleri lütfen bildiriniz.

Şimdi biz APU nedir bilmiyoruz gibi bir kanı çıktı ortaya. Gtx 770 takılamıyor ama gtx 780 takılabiliyor yani öylemi? :) Ben bundan 1 gün ceza aldım. Yöneticilerden iyi bilecek değilim tabi. Bi aydınlatın bizi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı