Ben şuan 1 hesap açtım. Eski hesap'ları evet ben açmıştım. Ama sadece Kimliksiz_genç hesabını kullanıyordum. Diğerlerini foruma ilk kayıt olduğum zaman açtım. Çünkü kuralları okumamıştım. Şuan zaten pişmanım. Bu benim ilk ve tek hesabım olacak. Ha şunuda belirtme gerekirse mahmut119'da ben açmıştım. Ama geri kalan 2 hesabı kullanmıyordum. Zaten açtığım konular da ve yazdığım yorumlar'da hiçbir zaman yanlış'a yönlendirmedim kimseyi.
Ben şuan 1 hesap açtım. Eski hesap'ları evet ben açmıştım. Ama sadece Kimliksiz_genç hesabını kullanıyordum. Diğerlerini foruma ilk kayıt olduğum zaman açtım. Çünkü kuralları okumamıştım. Şuan zaten pişmanım. Bu benim ilk ve tek hesabım olacak.
Kuralları okumamak çoklu hesap açıp da soru sorduktan sonra salak gibi tekrar kendin yanıt vermek mi oluyor? Gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorum sende ve 5 tane hesabın var. Hala Türkçe kurallarını bilmiyorsun. Hesap kelimesi özel isim mi de kesme işareti ile "-lar" ekini ayırdın? Hoş özel isim de olsa "-lar" eki ayrılmaz ya... Neyse konuya dönelim. Yanıt vereceksen ö.m ile ver.
Emin ol bu durumu yaşamadığın için böyle konuşuyorsun ben yaşadağım için söyliyorum alırsa alsın beni ilgilendirmez ileride o pişman olacaktır benim gibi.