AMD A8 5600K Sistem PSU İhtiyacı

Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
1.536
Makaleler
12
Çözümler
27
Yer
Ankara
Bu parçaların kaç W değerinde olduğunu bir türlü tam hesaplayamadım. Kasamdaki güç kaynağının değerini henüz öğrenemediğim için öncelikle bu parçalarınkini öğreneyim. İçim rahat etsin sonra basım ağrımasın yetmiyor diye.

NOT: Güç kaynağım kasanın altına monte etmisler, yanında ustunde de bir sey yazmıyor illa içini açacağım galiba o yüzden onu en sona bıraktım simdilik :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz 500 W 80+ alman yararına olur. Hem Upgrade ettiğinde sıkıntı yaşamassın. Fazla W göz çıkarmaz. :)
 
Bir de güç kaynağına vermeyim parayı diye sordum, yoksa 500w almayı biliyorum fakat onu alırsam bu sefer baska yerden kısmam gerekli :) :) Geliştirmeyi düşünmüyorum açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Google'a "Msi power hesaplama" şeklinde yazarsan çıkacaktır. Oradan hesaplayabilirsin.

Hesapladım ; Ekran kartı takmayacağım için seçmedim, pcı filan şeyleri de takmayacağım. Yani ustunde gelmiyorsa her neyse, kısacası buna sonradan hiçbir eklenti yapmam Ram hariç. Fanı da sonradan takarız filan, sağlama aliyim dedim 8 tane yaptım umarım eksik yoktur buyurun resim;

BMXpEM.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana istediğin cevabı vermeyeceğim için üzgünüm. Ama Everest'in hiçbir ürününü önermem.

Onun yerine bunu alabilirsin ;
www.vatanbilgisayar.com: ZM400-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Arada 15 lira için mi üzüleceğim :) :) Sağlam olsun da 15 tl sorun değil, 1 haftalık harçlığım zaten o :)

Peki üstad bu sistem hakkında ne düşünüyorsun taşır mı beni öyle? Hardcore bir oyuncu değilim, low'da oynarım medium'da, maksat zevk :) :) İleride geliştirme amacımda yok yazdığım gibi. Takarsam 4 veya 8 gb ram takarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açık konuşmam gerekirse o kadar idare etmez. Sonuçta FarCry 3 Medium ayarlarda 30 FPS sabit alan bir APU bu. 1.5 sene belki o da belki 2 sene idare eder gibime geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı