AMD A8 6600K sisteme GTX 1060 takılmalı mı?

Korfis

Hectopat
Daha fazla  
Kısa süre önce yeni bir kasa topladım. Bu kasada aşağıdaki gibi bir sistem bulunuyor.
  • İşlemci - AMD A8 6600K 3.90 GHz
  • Anakart - Asus A55BM-E
  • RAM - 8 GB
  • Güç Kaynağı - 300w
Ekran kartı olarak bu sisteme GTX 1060 OC takmak istiyorum ancak sizlerden bilgi almak istedim. Eğer bu ekran kartını takarsam darboğaz yapar mı? Yaparsa ne olur? Haricen güç kaynağı ekran kartını besler mi? Beslemez ise çalıştırmaya kalkarsam yanar mı? Aklınıza gelen tüm bilgileri söyler ve beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Çoktan aldın, kötü eski güncelleme yapılmayan FM3+ ölü soketi olan bir bilgisayar, büyük darboğaz olur sakın alma sen benim önerdiğim sistemi al o ekran kartını alacağına.

İllaki ekran kartı istiyorsan GTX 1050 veya RX 460 alabilirsin.
Hayır hocam darboğaz yapar.

Çoktan aldın, kötü eski güncelleme yapılmayan FM3+ ölü soketi olan bir bilgisayar, büyük darboğaz olur sakın alma sen benim önerdiğim sistemi al o ekran kartını alacağına.

Dar boğaz yapacağını biliyorum fakat illaki bir ekran kartı isterse onlara bakabilir anlamında demiştim.

Dar boğaz yapması benim için bir problem arz etmiyor tabi bu ekran kartıma zarar vermicekse tek sıkıntım ekran kartıma zarar gelmemesi yanma vb şeyler olmaması yeterli

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı