AMD A8-7410 Sanallaştırma

Efo534

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar. AMD A8-7410 İşlemcim var ve donanım sanallaştırma destekliyor diye biliyorum. fakat bios menüsüne girdiğimde Advanced kısmında sanallaştırma gibi bir yer yok. yardımcı olur musunuz? Bilgisayarım: Toshiba Satellite L50D-C-15K

Eğer sanallaştırmayı destekliyorsa açıktır zaten. Birçok laptop BIOS'u sınırlıdır, çoğu ayara erişim izni vermez.

Benim bildiğim işlemciler sanallaştırma kapalı olarak geliyor zaten sanallaştırma oyunlarda vs. FPS artışı sağlamaz emülatör ile işin varsa emülatör de performans artışı sağlar.

Benim bildiğim işlemciler sanallaştırma kapalı olarak geliyor zaten sanallaştırma oyunlarda vs. FPS artışı sağlamaz emülatör ile işin varsa emülatör de performans artışı sağlar.
Kısıtlı BIOS'a sahip laptoplarda açık olarak gelmesi daha mantıklı değil mi? İşlemcinin desteği olmasına rağmen kullanamamak saçma olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı