AMD A8 7600 LOL FPS düşme sorunu

tatliben

Centipat
RX 570 ekran kartım ve AMD A8 7600 işlemcim var. LOL oynarken oyun ilk açıldığında 100-120 FPS alıyorum dakika 3-4 olunca FPS'im 30-40' kadar düşüyor. Ne yapabilirim?

(Işlemcinin kötü olduğunu biliyorum, darboğaz da yapıyor ama LOL'de bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzde 27 ye yakın bir darboğaz var işlemcinizde muhtemelen ekran kartı kullanımınızda oyun esnasında yüzde 20 yi geçmiyordur fanların dönmeyişinden bile anlayabilirsiniz bunu isterseniz MSİ after burner ile inceleyin bir oyun esnasında cevabı ozaman alırsınız.
RX 570 ekran kartım ve AMD A8 7600 işlemcim var. LOL oynarken oyun ilk açıldığında 100-120 FPS alıyorum dakika 3-4 olunca FPS'im 30-40' kadar düşüyor. Ne yapabilirim?

(Işlemcinin kötü olduğunu biliyorum, darboğaz da yapıyor ama LOL'de bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum. )
Kusura bakmayın ama o ekran kartına o işlemci Mercedes e şahin motoru takmak gibi olmuş.

Fps 60'a sabitlemeyi dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı