Amd A8 7650K Düşük Performans Sorunu

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Evet Yine Ben. Bu 3 oldu bu konu olarak açtıgım. A6 6400k kullanıyordum r7 265 ile darboğaz yapıyordu yani ben anlamıyorum siz demiştiniz darboğaz yapıyor diye. Maddi durumum olmamasına rağmen gittim a8 7650k aldım o da recep abinin videolarına güvendim. Sorun yine aynı amd a8 7650k ve Powercolor R7 265 o.c ile GTA 5 te 20-25 FPS Alıyorum. Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Gelmesi gerekiyordu. Bios ayarlarını sıfırla veya format at bilgisayara kardesim. Daha fazla bilgim yok. Kolay gelsin
@Recep Baltaş
Daha yeni format attim hala ayni kardeşim benim çok teşekkürler @Recep Baltaş abi bi ilgilenirsen çok mutlu olurum

Sadece GTA 5 için mi böyle ?
Kardeşim diğer oyunlarda da performans düşüklüğü var ama GTA 5 gibi değil. Büyük ihtimal direk apuya baglaniyor oyun oynarken cod 10 da en düşük de FPS 40-50 oluyor sonra birden 10-15 düşüyor takilma oluyor fazlasiyla

Bios güncel mi? Bios güncelleyip ayarları biosdan default yaparsan otomatik harici ekran kartını görür.

Apu'nun ekran kartını devre dışı bıraktın mı biosdan?

Ekran çözünürlüğü gir ve ordan gelişmiş ayarlara tıkla baklaım taktığın ekran kartın orda gözüküyomu. Gözüküyorsa çalışıyordur ekran kartı. Oyuna girerken devreden çıkıyor sanırım.

Sanırım darboğaz var, oyunda GPU kullanılıyor ama %15'i kullanılıyor.
@JaroxJamaica.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı