AMD A8 7650K GPU'yu Devre Dışı Bırakma Sorunu

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Amd A8 7650k işlemciye sahibim. İcerisindeki r7 gpu'yu bir turlu devre dışı birakamiyorum. Bu sorunu konu olarak 3. sefer acışım sanirsam bir turlu cozum bulunmuyor ben de tekrardan konu aciyorum belki bu sefer cozum bulunur.
Ekran kartim Amd r7 265 islemcim a8 7650k. Recep abi'nin a8 test videolarini izledikten sonra aldim zaten islemciyi. Fakat yine hüsrana uğradım.
GTA 5'i actigim zaman en dusuk ayarlarda 20-25 fps arasi aliyorum ve textureler gec yukleniyor. Recep abi'nin a8 test videosunda sadece apu kullanirken de GTA 5'te textureler gec yukleniyordu.
Yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı görüntü çıkışından görüntü almayı dene. Olmaz ise, APU'dan sistemi aç, bios dan görüntü çıkışı ayarı olması lazım.

Ekran kartı görüntü çıkışından görüntü almayı dene. Olmaz ise, APU'dan sistemi aç, bios dan görüntü çıkışı ayarı olması lazım.
Hepsini denedim kardesim. Goruntuyu zaten ekran kartimin cikisindan aliyorum. APU ya taktidigim zaman ise goruntu hic gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…