AMD A8 7650K ile CS:GO'da 4:3 yapınca FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

burk19

Hectopat
RAM
8 GB
Ekran kartı
Amd Radeon R7 Graphics
İşlemci
AMD A8 7650K
Merhaba,

Oyunu normalde 16:9 oynuyordum ama 4:3 deneyince daha iyi oynadığımı gördüm. Zaten FPS'im yüksek değil çok oynak olduğundan 70 falan diyebilirim. Zaten monitörüm 60 Hz ama 4:3 yapınca FPS daha düşüyor. Fazla bir düşüş olmuyor ama fark edebiliyorum. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa senirim. Sistem APU harici ekran kartım yok.

@HerhangBirKulaNıcı hocam siz bilirsiniz diye etiketledim ama kusura bakmayın.

AMD'nin ölçekleme modunu "tam panel", CS:GO'nun ölçekleme modunu "en boy oranını koru" yap sorun çözülür.
Böyle bir çözüm buldum ama diğer oyunlarda FPS'i etkiler mi bu tam panel ayarı falan?

Son düzenleme:
Hocam denemekten zarar gelmez. Eğer diğer oyunlarda sıkıntı çıkarsa her oyuna ayrı ayrı ayar çekebilirsiniz. Ve hocam kimi etiketlerseniz etiketleyin özür dilemek zorunda değilsiniz. Siz bir soru soruyorsunuz ve biz bunu cevaplamak için burdayız. İyi geceler.

İyi geceler hocam. Teşekkür ederim. Peki sizin bilginiz var mı bu konu hakkında? Benim dediğimin dışında verebileceğiniz öneri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…