AMD A8 7650K ve R7 250X GTA 5 Performansı

Codegen MX400 400W 12cm Sessiz Fan 2IDE+3SATA+1PCI-EX6 Siyah Power Supply almaya karar verdim.

Sistemden biraz daha kısarak almanı öneriyorum. Çünkü sistemin kalbi PSU dur. O kötü oldu mu etraftakilerini de çöpe attırır. PSU sisteme zarar verip sistemi yakabilir. Forumda başına gelen çok insan var. Buyüzden önermiyoruz. Sinerjiden veya Webdenal dan sistemi toplayın ve bütçenizi birazcık aşın. Gereksiz şeyler almayın (Mesela HDMI çevirici gereksiz çünkü performans farkı yaratmıyor. Kasa Fanı da eğer kasada varsa gerek yok.). Ozaman alabilirsiniz demektir. Şiddetle almanızı tavsiye ediyorum.
HDMI değil DVI . Çünkü Monitörümde sadece VGA çıkışı var.
Kasamda fan yoktur.

Codegen MX400 400W 12cm Sessiz Fan 2IDE+3SATA+1PCI-EX6 Siyah Power Supply almaya karar verdim.

HDMI değil DVI . Çünkü Monitörümde sadece VGA çıkışı var.
Kasamda fan yoktur.
Hmm tmm ozaman. Codegen belki yetebilir. Benim sorun ettiğin işlemci AMD olduğu için elektriğe ihtiyaç duyan bir işlemci. Daha bilgili hocalarım yardım ederse sevinirim.

İnternette bazı forumlarda ekran kartının fazla güç tüketmediğini gördüm. İşlemciye de 350W yeter diye düşünüyorum. Bence PSU almama gerek yok.

İnternette bazı forumlarda ekran kartının fazla güç tüketmediğini gördüm. İşlemciye de 350W yeter diye düşünüyorum. Bence PSU almama gerek yok.
PSU'nuz yüksek ihtimalle yetecektir. Yeni PSU alacak olursanız 12V kanalından verdiği güce dikkat edin, esas orası önemli. Bir de PSU deyince benim baktığım tek marka Corsair :)

Ekleme: Ekran kartını ZOTAC değil de MSI 750 ti alırsanız arada sadece 20 TL gibi bir fark var, daha memnun kalırsınız. ZOTAC hakkında bazı şikayetler duymuştum da. MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

Ekran Alıntısıh.PNG O zaman ben bu sistemi topluyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı