Farming SIM 15'e hiç bakmadım hocam gereksinimlerine falan ama PS3'te falan olduğuna göre sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Önemli değil hocam. Bir sorunuz veya problem olursa yine buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Hocam çok sağ olun içime su serptiniz sağ olun tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için.
Teşekkürler.Önemli değil hocam. Bir sorunuz veya problem olursa yine buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsunuz? A320 anakart ben de kullanıyorum ve RX 560 4GB ekran kartı var, anakarta takmasına takarsınız ama önemli olan işlemcinin besleyebilmesi.ASRock A320M-HDVR4 socket AM4, DDR4 3200MHz+(OC), Ultra M.2, USB 3.1 gen1, HDMI, DVI, VGA mATX anakarta ekran kartı takabilir miyim?
Msi marka birazcık eski 1,5 gb 128 bit ekran kartı yani ekran kartının çıkış tarihi 5-6 yıl var 2.el almayı düşünüyorum.Hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsunuz? A320 anakart ben de kullanıyorum ve RX 560 4GB ekran kartı var, anakarta takmasına takarsınız ama önemli olan işlemcinin besleyebilmesi.
Benim arkadaşım kullanıyor memnun bana vermeyi düşünüyor bu bilgisayardan pek performans alamazsam diyeMsi marka birazcık eski 1,5 gb 128 bit ekran kartı yani ekran kartının çıkış tarihi 5-6 yıl var 2.el almayı düşünüyorum.
Ekran kartının tam modelini belirtirseniz ona göre bir şey söylemem daha muhtemel olur. Örn. GT 730, GT 1030, R7 240 gibi...Msi marka birazcık eski 1,5 gb 128 bit ekran kartı yani ekran kartının çıkış tarihi 5-6 yıl var 2.el almayı düşünüyorum.
Yani kusura bakmayın akşam olduğu için soramıyorumda yarın size söylesem olurmu?Ekran kartının tam modelini belirtirseniz ona göre bir şey söylemem daha muhtemel olur. Örn. GT 730, GT 1030, R7 240 gibi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.