AMD A8 Sistem Nasıldır ?

onurylkn54

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ben sahibinden.com'da bir sistem gördüm özellikleri fiyatına oranla çok cazip geldi.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sizce notebookumu satıp alsam nasıl olur ?
Kaç sene idare eder ?
Ve en önemlisi GTA 5 gibi büyük oyunları hangi ayarlarda oynatır ?

Peki bunu satan teknocebim sitesi güvenilir midir ?

A8 Apu serisi bir işlemcidir. Yani CPU ve GPU birleşiktir ve temelde oyun amaçlı bir sistem olup fiyat olarakta piyada ucuza toplayabileceğin başlangıç seviyesinde bir pc dir. Sitede ki bilgiler abartılmış şişirme bilgilerdir gerek fiyat gerek performans bakımından. Yeni çıkan bir çok oyunları mediuım seviyede anca oynarsın eski oyunları high seviyede oynayabilirsin. Full + Full gibi bir şey söylemek farazi olur. Eğer alacağın PC den beklentin günlük uygulamalar gibi basit programları çalıştırmaksa ve oyunlardan yüksek grafik beklentin yoksa, önümdeki birkaç yıl beni götürsün yeterlidir diyorsan al diyebilirim. Fakat daha yüksek bir sistemse hayalindeki bu pc den uzak durmanı öneririm. Ayrıca GTA5 GTA 4 gibi yüksek sistem gerektiren bir oyun değil özellikle ekran kartı bakımından. Adamlar satış taktiği yapmış anlaşılan.
(ki A8 işlemci nin üstüne Amd A10 işlemcisini çıkardı gerek cpu hızı gerekse gpu hızı A8 e göre daha üstün bir Apu)

Ben oyun için istiyorum. Ama fazla yüksek fiyatlara çıkamam. Dediğim gibi notebookumu satıp üstüne biraz ekleyip alacağım. Sistem önerebilir misiniz ?

Adsız.jpg
biraz daha biriktir bunu al.

700-1200 arası.
Yani notebooku 700 ile 1000 arasında satarım , üstünede en fazla 200 ekleyebilirim.

Ben kendi A8 6600K APU sistemimi bu sistemden daha iyi özelliklerde olmasına ragmen 800 TL civarlarına satmayı düşünüyorum üstelik monitör dahil. Bu adamlar bildigin keriz arıyor başka birşey değil. Sakın ha o sistemi o fiyata satın almayın.

O kadar yüksek fiyatlara çıkamam maalesef. Notebookumu sizce kaça satabilirim ?
Özellikleri :
Intel Core İ5 2430M
6 GB RAM
Intel HD Graphics 3000 + Nvidia Geforce GT 520 MX Ekran Kartı
640 GB Hard Disk

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı