AMD A8 vs Intel 3. Nesil Masaüstü Bilgisayar

• Konuyu başlatan Taci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 690

Taci

Centipat
Merhaba kolay gelsin ben bir konu da kararsız kaldım.
i5 işlemci 2. Nesil veya 3. Nesil, DDR3 RAM 8 GB, ekran kartı 1 GB, çift çekirdek 800 TL düşünüyordum ama sizin videonuzu izleyince AMD arasında kaldim. Özellikleri: AMD A8 4 çekirdek işlemci, 4 GB ekran kartı, 8 GB RAM DDR3 900 TL.
Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum sizce de hangisi daha iyi olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde özelliklerinden ziyade, bahsettiğiniz donanımların modelleri daha önemli. Direkt olarak iki sistemin donanım özelliklerini paylaşın veya ekran görüntüsü ekleyin. Şu an bu bilgiler ışığında sağlıklı bir çıkarımda bulunamayız.

Intel 3. nesil i5 demissin ama cift cekirdek oldugunu soyluyorsun. i5'ler 4 cekirdek, once onu duzeltelim. Platform olarak A8'den cok daha iyi. Ustelik bir de K serisi ise su an RTX 2060 - RX 5700 XT'yi bile kaldirir o makine. Ekran karti i5'te 1 GB var, onu gec. Ise yaramaz herhalde. A8'de 4 GB var demissin ama modeli nedir?. RX 570 vereceklerini sanmiyorum.

Intel 3. nesil i5 demissin ama cift cekirdek oldugunu soyluyorsun. i5'ler 4 cekirdek, once onu duzeltelim. Platform olarak A8'den cok daha iyi. Ustelik bir de K serisi ise su an RTX 2060 - RX 5700 XT'yi bile kaldirir o makine. Ekran karti i5'te 1 GB var, onu gec. Ise yaramaz herhalde. A8'de 4 GB var demissin ama modeli nedir?. RX 570 vereceklerini sanmiyorum.
Öncelik le tşkler şöylesoyleyim i5bilgisayar bn gitdigiyor 'dan inceldim özelliklerini ve soruda sordum satıcılara ve bana çift-çekirdek diye yazdı i5 özelliklerin

Screenshot_20191025-194731_GittiGidiyor.jpg
Amd A8 özellikleri. Screenshot_20191025-193951_WhatsApp.jpg
Bu şekilde özelliklerinden ziyade, bahsettiğiniz donanımların modelleri daha önemli. Direkt olarak iki sistemin donanım özelliklerini paylaşın veya ekran görüntüsü ekleyin. Şu an bu bilgiler ışığında sağlıklı bir çıkarımda bulunamayız.
çok teşekkür ederim
i5 bilgisayarın özellikleri Screenshot_20191025-194731_GittiGidiyor.jpg

Amd A8 özelliklerini Screenshot_20191025-193937_WhatsApp.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı