AMD A9 9420 oyunlarda görüntü sorunu

orcnnylmzz

Hectopat
AMD A9 9420 APU laptop kullanıyorum. Windows 8.1'de oyunlarda ekran sorunu yaşıyorum düzgün gözükmüyor, bulanık gözüküyor, ortada çizgi oluşuyor. Ekran görüntüsü alınca sorun yokmuş gibi gözüküyor. Driver olarak Windows 7 sürümünü kurdum sorunsuz hatasız kuruldu. Windows 10 sürücüsünde uyumsuzluk oluyor. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• f1e271ef-bb18-4b7c-b262-895e087191e7.jpg
    f1e271ef-bb18-4b7c-b262-895e087191e7.jpg
    739,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim apu sistem olduna gore yüklü e kartı var kaldırmadıgı için olabilir gta 5 olmaz o pcde gta 4 ü ü oyna 80 90 fps alırsın daha guzel olur sürüm den olmaz o

kardeşim apu sistem olduna gore yüklü e kartı var kaldırmadıgı için olabilir gta 5 olmaz o pcde gta 4 ü ü oyna 80 90 fps alırsın daha guzel olur sürüm den olmaz o
Hayır onla ilgili değil uyumsuzluk sorunuyla alakalı uyumluluğu windows 8 yapınca bazı oyunlar düzeliyor bazıları düzelmiyor.

AMD A9 9420 APU laptop kullanıyorum. Windows 8.1'de oyunlarda ekran sorunu yaşıyorum düzgün gözükmüyor, bulanık gözüküyor, ortada çizgi oluşuyor. Ekran görüntüsü alınca sorun yokmuş gibi gözüküyor. Driver olarak Windows 7 sürümünü kurdum sorunsuz hatasız kuruldu. Windows 10 sürücüsünde uyumsuzluk oluyor. Yardım eder misiniz?
Önce sisteme Windows 7 formatı atarak dene, HDMI (veya başka bir çıkış ile) ile görüntüyü başka bir ekranda dene ve aynı sıkıntı var mı diye bak. Eğer varsa ekran kartında, yoksa panelde bir sıkıntı vardır (büyük ihtimalle vardır, kesin gözüyle bakmamak lazım).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı