AMD A9420 sisteme macOS kurma

Mete_-Bey

Centipat
  • AMD A9 (9420)
  • Radeon R5 Graphics

İslemcim High Sierra yuklemek icin uygun ama bir turlu kuramadim su Hackintosh'u. Saatlerce araştırdım 1 tane imaji yazdirdm flasha. Ama kurulum ekraninda fakeid hatali diyor.
Technopat'taki imaji kuracağım. Ama R5'e gore config yok (RX serisi Threadripper falan var ama a serisi R5'e gore config yok).
Bu PC'ye nasil Hackintosh yuklerim?
Dualboot olacak ayni HDD'ye kuracağım.
Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
High Sierra ve sonrasını kurabilirsin amdfx veya zen config deneyerek. Ama tamamen grafik özellikle çalışmayabilir sistemde. Intel laptop veya masaüstü olsa
High Sierra ve sonrasını kurabilirsin amdfx veya zen config deneyerek. Ama tamamen grafik özellikle çalışmayabilir sistemde. Intel laptop veya masaüstü olsa idi daha iyi sonuç alabilirsiniz.
Amdfx configi ile kurulum ekranına geldim fakat dil seçemiyorum. Mause çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Ve benim sistem icin Mojave mi yoksa High Sierra mı daha uygun olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop olduğu için kurabilsende sorun yaşayacaksınız ilk olarak. İkinci olarak Vodoops2 kext dosyalarını silip dene.
Öncelikle günaydin.
Cihazimin uyumlu olamdigini biliyorum. Fakat amdosx forumunda radeon r2 ye bile yükleyen var inmkansiz değil yani ben amdfx config iyle kurulum yaptım. Clover ekraninda hepsi calisiyor.Fakat dediginizi yapmama ragmen dil ekraninda mause calismiyor.Dil ekraninin oncesinde garip bi ekran geliyor on off falan yaziyo bir türlü anlayamadim.
Bu ekrani space tusuyla geciyorum sonra dil ekraninda kaliyorum.

Dosya Ekleri

• 15727690315181442009358.jpg
    15727690315181442009358.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı