AMD Adrenalin 22.11.2 sürücüsü yayınlandı

Amd driver hepsini yükledim hiçbirinde sıkıntı yaşamadım yalnız eski sürücülerde performans düşük furmak testinde fps farkediyor.

Vallahi durumumu özetledin. Masaüstü ve tarayıcı işkence oldu. Eski sürücüler biraz FPS düşük veriyor ama ona da razıyız. İnşallah donanımsal bir sıkıntı yoktur. Sen tamamen çözebildin mi sorunu? Ne önerirsin?

@muhammetaksu ses cızırtısı problemi için Aygıt Yöneticisi/Sistem Aygıtları/AMD Audio Coprocessor sürücüsünü kaldırıyorum veya en güncel Mart güncellemesini yüklüyorum problemim düzeliyor. Chromium tarayıcılarda söylediğim problemler olmaması için donanım hızlandırma ayarını kapatıyorum.

22.11.1 kullanıyorum yenisine yükseltmeli miyim? Bir sıkıntı var mı?

Ben bu güncellemeyi 1 ay önce yaptım nasıl yeni çıkıyor.

Bu arada o bahsedilen sorunları ara ara yaşıyordum güncellemeden sonra gitti.

Düzetlme : ilk mesaj tarihine bakmamışım.

Son düzenleme:
Beyaz metin imleci sıkıntısı bende de var.

Neden 2 aydır yeni bir driver çıkmadı.

Beyaz metin imleci sıkıntısı bende de var.

Neden 2 aydır yeni bir driver çıkmadı.

Kimde yok ki. Bu sorun 22.3.1 sürümünden beridir var. Chrome tarayıcıda FPS düşmesi gibi kasıyor sanki kullanımda rezalet. Bazı Realtek ses sürücü ile uyuşmuyor bu sorunumda 22.4.1 sürümünden beri sorun var her güncelleme de kontrol ettim değişen bir şey yok. Kaç ay sonra önerilen çıktı yine aynı sorunlar var.

SSD'de mi sıkıntı var RAM'lerim mi bozuk işlemcimde mi sıkıntı var düşünüyorum sonuç düzgün sürücü çıkaramayan AMD'den kaynaklanıyor.

SSD'de mi sıkıntı var RAM'lerim mi bozuk işlemcimde mi sıkıntı var düşünüyorum sonuç düzgün sürücü çıkaramayan AMD'den kaynaklanıyor.

Hatta bazı uygulamalarda ve çoğu zaman masaüstünde bile kasıyor. Bende RX6600 var, böyle bir kart yapıp da yazılımını düzgün yazamamaları aptallık bence. Bazen AMD aldığım için pişman oluyorum. Daha az güçlü olsaydı da NVIDIA olsaydı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…