AMD Adrenalin 22.11.2 sürücüsü yayınlandı

Amd driver hepsini yükledim hiçbirinde sıkıntı yaşamadım yalnız eski sürücülerde performans düşük furmak testinde fps farkediyor.

@muhammetaksu hem de nasıl kasıyor. Chromium tarayıcıda kullanmak işkence, fare imleci metin imlecine geçince beyaz metin imleci oluyor. Chromium tarayıcı açık ekranda farklı açık uygulamayı aşağı alınca da animasyonu kasıyor. Sanki FPS düşüşü var oyunmuş gibi takılıyor normal kullanımda. Ayrıca benim modelin Realtek sürücüsü ile uyumlu değil AMD ses yongası sürücüsü ile çakışma oluyor, bir süre sonra ses cızırdaması başlıyor. AMD mart güncellemesinden sonra sıkıntıları bitmedi bence, en güzel ve performanslı sürücüsü 21.11.3.

Vallahi durumumu özetledin. Masaüstü ve tarayıcı işkence oldu. Eski sürücüler biraz FPS düşük veriyor ama ona da razıyız. İnşallah donanımsal bir sıkıntı yoktur. Sen tamamen çözebildin mi sorunu? Ne önerirsin?

Ben bu güncellemeyi 1 ay önce yaptım nasıl yeni çıkıyor.

Adsız.png

Bu arada o bahsedilen sorunları ara ara yaşıyordum güncellemeden sonra gitti.

Öne Çıkanlar​

• İçin destek:
    • The Callisto Protocol™
    • Need for Speed™ Unbound
    • The Witcher® 3: Wild Hunt Next-Gen Update

Düzeltilen Sorunlar​

• Video oynatma ve pencere değiştirme sırasında, bazı 240Hz yenileme hızlı ekranlar veya yüksek yenileme hızlı birincil ekran artı düşük yenileme hızlı ikincil ekran yapılandırmaları kullanan Radeon™ RX 6000 serisi GPU'larda aralıklı bir sürücü zaman aşımı veya siyah ekran meydana gelebilir.
  • Radeon™ RX 6000 serisi GPU'larda Firefox ile donanım hızlandırma kullanılarak video oynatma sırasında takılma meydana gelebilir.
  • AMDRSServ.exe, Radeon™ 570 gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde oyunları kapattıktan sonra GPU kullanımının %100'de kalmasına neden olabilir.
  • Radeon™ RX 6000 serisi GPU'larda VRChat™'te videolar oynatılırken aralıklı bir sürücü zaman aşımı veya siyah ekran oluşabilir.

Bilinen Sorunlar​

• Chromium tabanlı tarayıcılar kullanılarak iki video aynı anda oynatılırken aralıklı sistem takılmaları veya UI titremeleri meydana gelebilir.
  • Video oynatma ve oyun oynama sırasında, değişken yenileme hızı etkin genişletilmiş ekranlara sahip chromium tabanlı tarayıcılarda kare düşmesi meydana gelebilir.
  • Radeon™ RX 6700 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde video ve oyun pencereleri arasında geçiş yaparken kısa süreli görüntü bozulmaları meydana gelebilir.
  • Warhammer 40,000: Darktide™ oynanışı sırasında doku titremesi veya bozulmalar meydana gelebilir.

Önemli notlar​

• AMD, oyun sırasında görülen doku titremesi ve eserlerle ilgili sorunları çözmek için Warhammer 40,000: Darktide™ oyun geliştiricileriyle birlikte çalışıyor.
Yama notları: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-11-2
Düzetlme : ilk mesaj tarihine bakmamışım.

Son düzenleme:
@muhammetaksu hem de nasıl kasıyor. Chromium tarayıcıda kullanmak işkence, fare imleci metin imlecine geçince beyaz metin imleci oluyor. Chromium tarayıcı açık ekranda farklı açık uygulamayı aşağı alınca da animasyonu kasıyor. Sanki FPS düşüşü var oyunmuş gibi takılıyor normal kullanımda. Ayrıca benim modelin Realtek sürücüsü ile uyumlu değil AMD ses yongası sürücüsü ile çakışma oluyor, bir süre sonra ses cızırdaması başlıyor. AMD Mart güncellemesinden sonra sıkıntıları bitmedi bence, en güzel ve performanslı sürücüsü 21.11.3.
Beyaz metin imleci sıkıntısı bende de var.

Neden 2 aydır yeni bir driver çıkmadı.

Beyaz metin imleci sıkıntısı bende de var.

Neden 2 aydır yeni bir driver çıkmadı.

Kimde yok ki. Bu sorun 22.3.1 sürümünden beridir var. Chrome tarayıcıda FPS düşmesi gibi kasıyor sanki kullanımda rezalet. Bazı Realtek ses sürücü ile uyuşmuyor bu sorunumda 22.4.1 sürümünden beri sorun var her güncelleme de kontrol ettim değişen bir şey yok. Kaç ay sonra önerilen çıktı yine aynı sorunlar var.

Kimde yok ki. Bu sorun 22.3.1 sürümünden beridir var. Chrome tarayıcıda FPS düşmesi gibi kasıyor sanki kullanımda rezalet. Bazı Realtek ses sürücü ile uyuşmuyor bu sorunumda 22.4.1 sürümünden beri sorun var her güncelleme de kontrol ettim değişen bir şey yok. Kaç ay sonra önerilen çıktı yine aynı sorunlar var.

SSD'de mi sıkıntı var RAM'lerim mi bozuk işlemcimde mi sıkıntı var düşünüyorum sonuç düzgün sürücü çıkaramayan AMD'den kaynaklanıyor.

SSD'de mi sıkıntı var RAM'lerim mi bozuk işlemcimde mi sıkıntı var düşünüyorum sonuç düzgün sürücü çıkaramayan AMD'den kaynaklanıyor.

Hatta bazı uygulamalarda ve çoğu zaman masaüstünde bile kasıyor. Bende RX6600 var, böyle bir kart yapıp da yazılımını düzgün yazamamaları aptallık bence. Bazen AMD aldığım için pişman oluyorum. Daha az güçlü olsaydı da NVIDIA olsaydı diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı