AMD Adrenalin 23.7.2 Sürücüleri Mobil Cihazlarda Sorunlara Yol Açıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Adrenalin Sürücüsü

Technopat Sosyal veya çeşitli forumlarda AMD’nin grafik sürücüleriyle ilgili olumsuz yorumları sıkça görebilirsiniz. Çip üreticisi, kısa süre öncesinde Adrenalin 23.7.2 WHQL sürümünü kullanıma sunmuştu. Görünüşe bakılırsa yeni sürücüler başta mobil cihazlar olmak üzere donanımlarda çeşitli sorunlara sebebiyet veriyor. @carygolomb, Adrenalin 23.7.2 sürümüne geçiş yaptığında avuç içi konsolunda GPU performansının önemli oranda düştüğünü fark etti. Ayrıca […]

Devamı: AMD Adrenalin 23.7.2 Sürücüleri Mobil Cihazlarda Sorunlara Yol Açıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

23.5.2 hala en stabil sürüm. Böyle olacağını biliyordum. AMD Adrenalin'nin arayüzünü iyileştirdiler ancak bununla beraber performans sorunları geri gelmiş oldu.

23.5.2 hala en stabil sürüm. Böyle olacağını biliyordum. AMD Adrenalin'nin arayüzünü iyileştirdiler ancak bununla beraber performans sorunları geri gelmiş oldu.
Detroit become human oynadım geçenlerde oyun donuyor 22.11.2 sürümüne geçince çözülüyor mesela bu da saçma bir durum yeni sürümde düzeltmeleri lazım.

Detroit become human oynadım geçenlerde oyun donuyor 22.11.2 sürümüne geçince çözülüyor mesela bu da saçma bir durum yeni sürümde düzeltmeleri lazım.
Çok az oyun vulkan kullanınca böyle oluyor. Aylar öncesinde RDR2 Vulkan API için bir güncelleme gelmişti. Uzun bir süre güncellemenin gelmesini beklemiştik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı