AMD Adrenalin 23.8.1 yayımlandı

RX 570 kullanıyorum biliyorum düşük ama yine de AMD'yi kınıyorum, ya yap bir güzellik sam getir FSR 2.0 getir gözünü seveyim.

5600 XT için SAM açık olduğunda performans düşmesini çözdukleri yaziyor. Diğer ekran kartları için de bir şeyler değişti mi acaba? Sürücüyü kurarken temiz kurulum seçeneği hala yok... Ah ulan AMD ah.

SAM açıkken neredeyse tüm oyunlar sorun çıkarıyordu bende. RX 6600 XT ile açıp bir deneyeyim.

Arkadaşlar benim RX 570'in güç tüketimi çok düşük Valorant'ta 40-50W çekiyor en baba yükte 90-120 çekiyor 150 falan çekmesi lazım değil mi? Yeni driver ile bu sorun ortadan kalkar mı ki.

Arkadaşlar benim RX 570'in güç tüketimi çok düşük Valorant'ta 40-50W çekiyor en baba yükte 90-120 çekiyor 150 falan çekmesi lazım değil mi? Yeni driver ile bu sorun ortadan kalkar mı ki.

Bu driveri yükledim ve otomatik hız aşırtma yaptım şu an 145W çekiyor ağır yükte.

Son düzenleme:
23.5.2 kullanıyordum neredeyse sorunsuz bir şekilde, az önce 23.8.1 kurdum. Birkaç gün deneyip, gözlemimi yazacağım. Oyun testini Elden Ring üzerinde yapacağım. (Rog Strix 6700 XT)

Güzel bir güncellemeye benziyor ama adettendirki AMD gözünde "Kobay faresi" olduğumuz için ilk önce forumdaki kullanıcıların sonuçlarına göre kurmak en sağlıklısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı