Hocam bende de aynı sorun mevcut, bilgisayarı açtığımda ekranın yenileme hızının düşük olduğunu fark ettim akabinde AMD ADRENALIN uygulamasını açarken ekteki hatayı aldım ve açamadım. Bu sorun durduk yere birkaç defa daha başıma gelmişti ve sürücüleri temiz bir silme işlemi ile sildikten sonra AMD'nin resmi internet sitesine girip ilgili ekran kartı sürücüsünü indirip sorunu çözmüştüm ancak bu sefer resmi internet sitesinden indirme de yapamıyorum, sürücü kurulum sihirbazını biraz indirdikten sonra internet bağlantınızı kontrol edin diyor, farklı tarayıcılardan indirmeye çalıştım ancak aynı sorun devam ediyordu. Bunun üzerine biraz forumda okuma yaptıktan sonra bir de FDM ile indireyim dedim, FDM'yi tarayıcıdan indirirken hiçbir sorun ile karşılaşmadan indirdim ve kurulumu yaptım, bir de FDM ile AMD ADRENALIN uygulamasını indirmeyi deneyeyim dedim ancak sonuç yine aynı. Birkaç saat önce geniş çaplı bir siber saldırı ile alakalı bir haber okumuştum belki de bundan dolayı indirme yapamıyorum bilmiyorum. Ancak yine de bilgisayarda dün herhangi bir sorun yokken bugün açtığım gibi ekran kartı sürücüsünün çalışmaması gerçekten esrarengiz.