AMD Adrenalin Edition açılmıyor

ilteber66

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
MLD 500gb ss
Ekran kartı
RX 6500 XT
Anakart
Prime a520m-k
İşlemci
Ryzen 5 5500
AMD Adrenalin Edition biligisiyarımda son sürümde ama üstüne tıkladığım zaman açılmıyor hatta gidiyor. Bu sorun 2 gündür oluyor ve oyuları oynayamıyorum önce gözüküyor ama tıkladığımda gidiyor DDU ile kaç defa sildim kurdum farklı sürümünü kurdum gene olmadı.

Bu konuyu araştırıp çözebilen olmadı mı,sorun güncel,Adrenalin editionun son güncellemelerinin hiç biri bilgisayarımda açılmıyor,kart çalışıyor uygulama sorunsuz gibi görünüyor ama sağ tık yapınca kısa bir süreliğine görev yöneticisinde çalışıp sonra kapanıyor AMD bunun farkında değil mi, sadece bende değil yüzlerce kişi bunu yaşamakta şuan yok mu bir babayiğit sorun nedir nasıl çözülür söylesin bize.

Bu konuyu araştırıp çözebilen olmadı mı, sorun güncel, adrenalin Edition'un son güncellemelerinin hiçbiri bilgisayarımda açılmıyor, kart çalışıyor uygulama sorunsuz gibi görünüyor ama sağ tık yapınca kısa bir süreliğine görev yöneticisinde çalışıp sonra kapanıyor AMD bunun farkında değil mi, sadece bende değil yüzlerce kişi bunu yaşamakta şu an yok mu bir babayiğit sorun nedir nasıl çözülür söylesin bize.

Vallahi düzelmedi bende mavi ekran sorunu falanda vardı garatisi varken ASUS'a gönderdim ekran kartımı çünkü çökmeler meydana geliyordu.

Bu konuyu araştırıp çözebilen olmadı mı,sorun güncel,Adrenalin editionun son güncellemelerinin hiç biri bilgisayarımda açılmıyor,kart çalışıyor uygulama sorunsuz gibi görünüyor ama sağ tık yapınca kısa bir süreliğine görev yöneticisinde çalışıp sonra kapanıyor AMD bunun farkında değil mi, sadece bende değil yüzlerce kişi bunu yaşamakta şuan yok mu bir babayiğit sorun nedir nasıl çözülür söylesin bize.
Eminim ki hala bu sorunu yaşayanlar vardır, bende bu sorunu RX 580 ile yaşadım. Hiç bir sorun yokken bir gün kalktım ve böyleydi. ve maalesef ki hiç bir çözümü yok gibi duruyor, İnternette ki her şeye baktım tüm yolları denedim. En son çözüm format sanırım. Ama onda da kesinlik yok denemedim. Şimdi idaretenlik çözüme gelelim. Öncelikle AMD Software Adrenalin Editionu denetim masasından kaldırıyoruz. (DDU falan bu işlem için kullanmayın gerek yok.) Sonra AMD'nin bir diğer profesyonel versiyonu olan AMD Software PRO Editionu indiriyoruz,(orijinal sitede bulabilirsiniz.) kurulumu tamamlayınca programı açabiliriz. Ben test ettim normal adrenalinden hiç bir farkı yok. Tek fark teması mavi. Düzen, performans özellik bakımından eksiği yok, fazlası bile var. Sorun çözülmüştür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı