AMD Adrenalin Edition sürücü sonrası fare donma sorunu

RemziMetin

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda geziyordum ekrana bildirim geldi ekran kartınızın yeni sürümü geldi diye, ben de güncelle dedim.
Güncelleme bitti. Güncellemeden sonra AMD Catalyst Control Center yerine AMD Radeon Software Adrenalin geldi. Bilgisayar donmaya başladı. Donmaya başladı derken fareyi hareket ettiriyorum dona dona gidiyor. Ben de düzelir ümidiyle yeniden başlattım ama olmadı. Yine aynı problem devam etti. Bu sefer AMD Radeon Software Adrenalin'i kaldırdım ve donma sorunu gitti. Bu sefer de ekran kartımda sorun oldu. Aygıtlarıma girdim ekran kartına baktığımda "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu." yazıyordu. Bunun yüzünden oyunlarda kasma başladı ve bilgisayarımı televizyona bağlayamadım ekran kartı sorunlu olduğu için. AMD Radeon Software Adrenalin'i geri yükledim ve ekran kartı hatası gitti ve yerine yine donma sorunu geri geldi. Arada kaldım. Yardımcı olur musunuz lütfen?

• Ekran kartım : AMD Radeon R5 M330
  • Windows 10 64 bit
CCC;

Adrenalin;

Görüntüler alıntıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartı modeline sahibim. Aynı sıkıntı bende de var, işin garibi AMD Catalyst Control Center yüklü iken açılmayan (kasmaktan oynanmayacak derecede olan) oyunlar Radeon Software adrenalin varken açılıyor. O yüzden eski sürüme dönmek istemiyorum ama bu şekilde de sinir hastası oluyorum

Daha önce de deneyip çaresizlikten mecburen eski versiyona dönmüştüm umarım bu sefer yardımcı olacak birisi çıkar.

Son Düzenleme: Aygıt Yöneticisine Girip Radeon R5 M330 Sürücüsünü Otomatik Olarak Güncelleştirdim ve Problem Çözüldü daha önce denediğimde eski sürüm geliyordu, Bende problem halloldu umarım sizin sorununuz da bu yolla çözülür.

Son düzenleme:

Aynı Sorun Ben de Var Şuan Eski Versiyona Nasıl Dönerim Anlatır mısın ?

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa 17.2.1-feb28 versiyonunu kursunlar sorun düzeliyor. Bende de r5 m330 model ekran kartı var ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Amd'ye e mail de attım ancak düzgün bir cevap alamadım. Şimdi tekrar sorunu onlara ilettim bakalım ne olucak.

Aynı sorun hala devam etmekte. Adrenalin ile ciddi fps artışı yaşadım oyunlarda. fakat 3sn de 1 donma ile burnumdan geldi. Güncel sürücüyü kaldırmadan çözüm bulunabilindi mi acaba?

ben mouse'un işaretçi izini açtığımda donma sorunu ortadan kalkıyor fakat oyunlarda fare gözükmüyor. Daha ötesine gidemedim xd

Son düzenleme:
Kardes bendede oldu ben eski sürüme döndüm düzeldi nasıl dönerim. Dersen bunu yap
bilgisayar özellikleri aç / aygıt yöneticisi / görüntü bagdastiricisi tıkla ekran kartin yazcak tıkla gelen yerden sürücü de yukardan sürücü güncelleştir de / güncel sürüm yazılımını otomatik ara de cozulmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…