AMD Adrenalin Edition sürümü kendi kendine değişiyor

Ergün Mert

Kilopat
Öncelikle merhaba. Bu son AMD sürümlerinin sorunlu olması nedeniyle 25.9.2 sürümünü geri kuruyorum ama bilgisayarı kapatıp açınca 25.10.30.02 sürümüne geçiyor. Bu sürüm de deneme sürümü gibi; kayıt alma ayarları yok, versiyon değiştirme yok. Neden geliyor anlamadım. Kurulumu yaparken hem interneti kesiyorum hem AMD ayarlarından Auto Update'i kapatıyorum hem Windows aygıt yükleme ayarları kapalı. Bunu nasıl düzeltirim?

G
DDU işlemini Güvenli Mod'da yapın.

Güvenli modda yapıyorum zaten son mesajı düzenledim kusura bakmayın tekrar bakarsanız

Kurulum sonrası çabucak bu işareti kaldırın.

Ekran görüntüsü 2025-11-26 214025.png

reddit de bu sorunu yaşayan birkaç kişi görmüştüm onlar da windowsun kurduğunu söyleyerek device ınstallatıon setting i kapatırsak sorunun geçeceğini yazmışlar ama maalesef yine böyle

daha eski bir sürüm kurmayı deneyeceğim benim de başıma ilk defa geldi anlayamadım

İşlemci kaynaklı olduğunu sanmıyorum işlemci konudaki gibi mobil işlemci değil ve bu işlemciyi neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve çok kayıt aldım sorun tamamen driver la ilgili . Emeğiniz için teşekkür ederim hocam eğer bir sonuca varırsam veya bir sorum olursa tekrar burdayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı