"AMD Adrenalin Edition uyumlu değil" hatası neden kaynaklanır?

Tweezy

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
Rx 7800 xt 16 gb
İşlemci
Ryzen 5 7500f
AMD sürücüsüne girmeye çalıştım ve bir hata aldım. Birkaç video izledim, DDU ile silinmesi gerektiğini söylediler, ancak DDU'nun güvenli olmadığını duydum. AMD'nin sürücü silmek için özel bir programı var mı? Bu yöntemi kullanan bazı kişilerin bilgisayarı açılmamış veya bozulmuş. Sizce ne yapmalıyım, kesin güvenli bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU birçok kez kullandım hiçbir problem yaşamadım güvenilir olduğunu düşünüyorum şahsen.

AMD sürücüsüne girmeye çalıştım ve bir hata aldım. Birkaç video izledim, DDU ile silinmesi gerektiğini söylediler, ancak DDU'nun güvenli olmadığını duydum. AMD'nin sürücü silmek için özel bir programı var mı? Bu yöntemi kullanan bazı kişilerin bilgisayarı açılmamış veya bozulmuş. Sizce ne yapmalıyım, kesin güvenli bir çözüm var mı?

AMD'nin kendi yazılımı AMD Cleanup Utility ile kalıntısız bir şekilde silebilirsiniz.

Silmeye çalıştım güvenli moda geçti ekran kartı AMD ses silinecek filan dedi korktum çıktım bir videoda yok ne yapacağım bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Korkacak bir şey yok. AMD Cleanup Utility kalıntısız bir şekilde kaldırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı