Aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıkmış mı? Bu durumda format gerekli gibi format kurtarmazsa zaten yeni almışsınız iade-değişim seçenek olabilir
Hayır çıkmadı afterburner indirdim. Oyun açılırken bir anda böyle oldu daha sonra düştü.Aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıkmış mı? Bu durumda format gerekli gibi format kurtarmazsa zaten yeni almışsınız iade-değişim seçenek olabilir
Hayır çıkmadı Afterburner indirdim. Oyun açılırken bir anda böyle oldu daha sonra düştü.
Açılırken:
Eki Görüntüle 1871834
Açıldıktan sonra:
Format atıp deneyeyim bir de bakalım.o.c var görünüyor benim de sistem 5600 + RX 6800 o yüzden dikkatimi çekti, benim çekirdek 2.289MHz görünüyor sizinde düşük fakat pratikte 2400MHz'ye çıkmış gibi. Benim ASUS TUF Gaming o.c modeli zaten frekanslar biraz yüksek. Siz bir şekilde default ayarlara çekip o zaman sorun oluyor mu bakmanız lazım format + only driver belki işe yarar belki de adrenalin kursanızda oto o.c yapmayacak ama bir format gerekliliği var gibi duruyor.
NVIDIA'dan zaten AMD'ye geçmiştim. Pişmanım ne yapalım valla.NVIDIA geç rahatla.
NVIDIA'dan zaten AMD'ye geçmiştim. Pişmanım ne yapalım vallahi.
Hocam ben de AMD'ye geçmiştim şu an NVIDIA'dayım AMD'den çekmediğim kalmadı DX11 oyunlarda FPS'im 120'den 40'lara düşüyordu, kendi kendine renkleri sıfırlıyordu filan,
Örnek:
Örnek:
Keşke almasaydım ne diyeyim ya
Attığın video AMD ekran kartlarıyla ilgili değil. Ryzen işlemcilerin bir sorunu. Oyun düzgün optimize edilmemiş Ryzen için.
GPU-Z indirip ekran görüntüsü atar mısın? Kartın markası nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.