AMD Adrenalin otomatik hız aşırtma yapıyor

Tam yazarken yine siyah ekran yedim bilgisayar çöktü yine kaldırmış aygıt yöneticisinden.
Eki Görüntüle 1871853
Eki Görüntüle 1871854
Eki Görüntüle 1871855

Windows kafasına göre sürücü kuruyordur.

Kapattım tekrardan DDU ile kaldırdım bu sefer bir önceki sürümün Drive only seceneği ile kurdum bakalım ne olacak.

Yok hocam ya yine aynı ne yaparsam yapayım olmuyor. Kasıyor, donuyor otomatik OC yapıyor.

Kapattım tekrardan DDU ile kaldırdım bu sefer bir önceki sürümün Drive only seceneği ile kurdum bakalım ne olacak.

Yok hocam ya yine aynı ne yaparsam yapayım olmuyor. Kasıyor, donuyor otomatik OC yapıyor.

Anlık yükselmesi burada.

Son düzenleme:
Ekran kartını söktüm. Çöp olan yan bilgisayara geçiş yaptım. Gaming.gen.tr ile iletişime geçip servislerine yollayacağım. İade şansım varsa komple sistemi iade edip başka bir yerden Nvidia almayı düşünüyorum. Maalesef AMD ekran kartları problemli imiş. Kimseye tavsiye etmiyorum

Attığın video AMD ekran kartlarıyla ilgili değil. Ryzen işlemcilerin bir sorunu. Oyun düzgün optimize edilmemiş Ryzen için.

GPU-Z indirip ekran görüntüsü atar mısın? Kartın markası nedir?

NVIDIA'ya geçtim ve GTA 5'te bu sorunu yaşamıyorum artık bilmeden konuşmayın.

Size donanımsal bir arıza denk gelmiş sanırım. 6000 serisinde 2 adet kartı hem amd hem de intel sistemde kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…