AMD Adrenalin sürücülerinde güç tasarruf iptali nasıl olur?

messiwo1905

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar RX570 kullanıcısıyım öncelikle. Eski sürücülerde Catalyst Center diye kısım vardı Radeon ek ayarlarına girebiliyorduk. Fakat adrenalin sürücüleri ile birlikte bu ayar yok. Benim sorunum Radeon ek ayarlarına girip oyunlarda kullanılan güç tasarrufu modunu yüksek performansa alarak FPS artışı sağlamak. PUBG'de 100 civarı FPS alırken adrenalin sürücüsü yüklediğimden itibaren 50 FPS'ye kadar düştü. Büyük ihtimal bir ayar engelliyor. Güç ayarlarını yeni Adrenalin sürücülerinde nasıl görebilirim? (Yani ek Radeon ayarları)
Veya başka bir öneriniz varsa o da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
o ayarları bende aradım yok galiba artık ama şu şekilde altta görev çubuğundan bir ayar yapılıyor işine yarayabilir

Dosya Ekleri

• 2019.08.09-17.13.png
    2019.08.09-17.13.png
    94,1 KB · Görüntüleme: 280
Default olarak Chill kapalı geliyor. Yine de kontrol edin. Oyun esnasında Alt+R yapın ve sağ tarafta çıkan menüden ayarlara göz atın. Açıksa kapayın. Bu arada durduğunuz anda mı 50 FPS oluyor? Yoksa genel olarak mı?

Default olarak Chill kapalı geliyor. Yine de kontrol edin. Oyun esnasında Alt+R yapın ve sağ tarafta çıkan menüden ayarlara göz atın. Açıksa kapayın. Bu arada durduğunuz anda mı 50 FPS oluyor? Yoksa genel olarak mı?
Chill kapalı onu biliyorum. Genel olarak düşme oldu sürücü güncellemesinden sonra biraz da overclok için bios ile uğraşmıştım ama neden olduysa 100 den 50 ye kadar düştü kafayı yicem bulamıyorum neyin engelledigini

@messiwo1905 Ekran kartı overclocklu mu şuan? Eğer öyleyse power limiti fulleyin. Değilse farklı bir problem var. BIOS derken ekran kartı BIOS'uyla mı oynadınız? Yoksa normal BIOS'la mı? Sıcaklıklar ne durumda?
Yok hocam bios dan işlemciyi overclok yaptım.Ekran kartına değil. Ama bazı ayarları açıp kapattigim oldu işte.Sicakliklar normal seviyede.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı