Evet aynılar ancak windows 10 için tasarlanan driver windows 11 de stabil çalışamıyor. Bu örneği anakartıma ait "Ai Suite" driverından örnekleyerek gideceğim. Örneğin bu driverı windows 10'da sorunsuz kurabiliyorken windows 11'e yükseltip kurmayı deneyince "Asio.sys" hatasını veriyor. Ancak aynı driverı windows 11 destekleyen bir anakarttan aynı driverı indirirsem sorunsuz kuruluyor. Bu yüzden dolayı her işletim sistemi için driver yapılması driverın daha stabil çalışmasına yol açıyor...Son çıkan Windows 11, Windows 10 driver ikisi de 598MB birebir aynı mıdır, aynıysa neden ayrı sunuluyor?
Teşekkürler.. aynı sistemde win11 ve win10 kullanıyorum driverları ayrı yayınlamalarının zaten bir amacı olmalı diye düşündüm boyutları aynı olsa bile fakat yinede sormak istedim sonuçta ikisinide indirmem gerecek bu durumdaEvet aynılar ancak windows 10 için tasarlanan driver windows 11 de stabil çalışamıyor. Bu örneği anakartıma ait "Ai Suite" driverından örnekleyerek gideceğim. Örneğin bu driverı windows 10'da sorunsuz kurabiliyorken windows 11'e yükseltip kurmayı deneyince "Asio.sys" hatasını veriyor. Ancak aynı driverı windows 11 destekleyen bir anakarttan aynı driverı indirirsem sorunsuz kuruluyor. Bu yüzden dolayı her işletim sistemi için driver yapılması driverın daha stabil çalışmasına yol açıyor...
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Teşekkürler.. aynı sistemde win11 ve win10 kullanıyorum driverları ayrı yayınlamalarının zaten bir amacı olmalı diye düşündüm boyutları aynı olsa bile fakat yinede sormak istedim sonuçta ikisinide indirmem gerecek bu durumda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.