AMD Adrenalin yazılımında fan kontrolü yapılmıyor

Makaleler
4
Yer
Mersin
Oyun profili kısmında fan kontrolü yapmak istiyorum fakat oyunu başlatınca ayarladığım değerlerde çalışmıyor. PUBG anti hile yazılımı Afterburner'ı hile olarak saptayıp kapattığından ben de fanı Adrenalin üzerinden kullanmaya çalışıyorum. Manuel ayar seçip 1740 RPM'e ayarlayıp uyguluyorum fakat oyuna girince fanda herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu yazılımdan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Aynı uygulamayı bende kullanıyorum hatta aynı ekran kartına sahibim. Bendeki fan ayarları resimde gözüktüğü gibi. Yani 800'lerden başlayıp oyun içindeki sıcaklığa göre derece artıyor yani bir nevi otomatik ama biz sadece sınırları belirliyoruz.
Ekran Görüntüsü (144).png

Aynı uygulamayı bende kullanıyorum hatta aynı ekran kartına sahibim. Bendeki fan ayarları resimde gözüktüğü gibi. Yani 800'lerden başlayıp oyun içindeki sıcaklığa göre derece artıyor yani bir nevi otomatik ama biz sadece sınırları belirliyoruz.Eki Görüntüle 338561
Ben de 1740-1740 ayarlıyorum o hızda çalışsın diye ama hiçbir şey olmuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı