AMD Adrenaline sürücüsü kurarken nerelere dikkat edilmeli?

feelsbadman

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
578
Çözümler
6
Merhaba, ASUS Dual RX 6750XT sahibiyim, Windows 10 saçma sapan driverlar kurdu. Adrenaline'in bana önerdiği sürüm WHQL 23.4.1, direkt setupu çalıştırsam eski driverları kaldırır mı ya da upgrade eder mi ve bu driver iyi midir? Gerçekten DDU ile uğraşmak istemiyorum, son seçenek DDU mu dersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye alalım işi. DDU indirin. Sürücüyü kaldırmadan önce en aşağıdaki seçeneği işaretleyin ki Windows kafasına göre sürücü kurmasın.

1681931634265.png
 
Ben de DDU ile uğraşmak istemiyordum iki gün önce uğraşmak zorunda kaldım ama gerçekten çok basit bir işlem. 5 dakikada eskiyi silip yenisi yüklendi.
 
Garantiye alalım işi. DDU indirin. Sürücüyü kaldırmadan önce en aşağıdaki seçeneği işaretleyin ki Windows kafasına göre sürücü kurmasın.

Eki Görüntüle 1746852
Tamam hocam, DDU ile kaldirayim ama kaldirdiktan sonra mi setupu calistirmaliyim yoksa restart atip guvenli moddan çıktıktan sonra mı? DDU da siyah ekran gibi sorunlar yasayanlari okumuştum ama biraz endişelendim
DDU ile sürücü kaldırmak maksimum 1.5-2 dk alıyor. Neden uğraşmak istemiyorsunuz anlayamadım.
 
Tamam hocam, DDU ile kaldirayim ama kaldirdiktan sonra mi setupu calistirmaliyim yoksa restart atip guvenli moddan çıktıktan sonra mı? DDU da siyah ekran gibi sorunlar yasayanlari okumuştum ama biraz endişelendim.

Kaldırdıktan sonra PC yeniden başlar. Sonra kurarsınız.
 

Geri
Yukarı